reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No to ja dziś odstepuje swój numerek! Jakies pilne przypadki się pojawily i jestem przepisana na jutro :( zadarza się... Mailuj już mnie pocieszyla, bo ja nie jestem takim pilnym przypadkiem - jak se dowiedzialam, co to za przypadki to mogę i do poniedzialku tu lezec. Buziaki

reklama
balkan ooo no to faktycznie jak są przypadki które muszą być na już to dasz radę poczekać do jutra :*:*:* Teraz już bliżej niż dalej :*:*

Corin ty wiesz jak wyglada w rzeczywistosci, ale na forum to ja nawet swoja twarz obejmuje cenzura, jakos nie jestem za takim "obnazaniem sie" publicznym :-D
i jak to zabrzmialo : ,,ide nakarmic tesciowa" :-D :-D :-D to ja ide nakarmic fretka :-D padlam! a tesciowa sama sie nie posluguje sztuccami czy nie chce?

balkan no dokladnie, jak na jutro ci przelozyli to ok, swiat sie nie zawali, ale rzeczywiscie czasami jak sobie pomysle o takich CIEZKICH PRZYPADKACH to czasami wolalabym przenosic miesiac ciaze zeby sie takich rzeczy wystrzec :/

Witajcie, dawno nic nie pisalam ale co dziennie czytam :) od 3 tyg. musialam lezec, bo mialam zagrozenie wczesniejszym porodem ale zaczal sie juz 37tc i lekarz pozwolil mi juz chodzic :) tak czytam Was, zwlaszcza dziewczyny w 39/40tc czekajace na porod i wyobrazam sobie jakie to irytujace, ja juz nie moge sie doczekac i mam takie niemile przeczucie, ze pewnie mimo tego zagrozenia tez dobije do 40... pozdrawiam wszystkie mamy z maluszkami i baaardzo juz zazdroszcze :)

Miriam, ja lezalam 3 miesiace, a teraz Qpa, ni skurczybyka! Bosz, jak mam dosc!!!! Moj maz zawsze powtarza na wszystkie przeciwnosci losu "Bog stworzyl Arrakis aby cwiczyc wiernych" (z literatury fantasy), a ja twierdze ze stworzyl 9ty miesiac aby marzyc o bolu porodu
wink2.gif
To zdecydowanie najdluuuuuuuuuuuzszy miesiac ciazy!!!

Co ja tu widze, lewe numerki, kombinacje jakies??? A czlowiek grzecznie stoi, to go wykiwaja;-)

Heja sloneczka !oj rozpakowujemy sie dzien po dniu ,dziciaczki sliczne i mamusie takie dzielne czy to cesarka czy sn:-)fajnie ,az samej chcialoby sie jak najszybciej ,ale co zrobisz natury niepopedzisz ,herbatki tej niepilam i chyba nawet probowac niebende co ma byc to bendzie ,jutro mam wizyte u gina wiec moze cosik sie dowiem ,jak narazie co zauwazylam to obnizony brzuch od jakiegos czasu ,i ostatnio dopadaja mnie bole krzyza promieniujace pod brzuch ,a czopa nic niewidac,tak wogole z istna pedanteria obserwuje jakich kolwiek objawow zblizajacego sie porodu a tu nic ,chyba musze wyluzowac:tak:

emka, sztukę obsługiwania się sztućcami ma opanowaną, ale trza nałożyć na talerz i pod nos zapodać. Inaczej ani chybi padnie z głodu, bo sama do gara nie zajrzy :/ Ale nie narzekam, jak mnie kiedyś wku...wi to zapomne zapodać przez tydzień hahahahha

EDIT: Połowa chaty machnięta :-D Jeszcze drugie tyle ;-) i będę happy.

Ostatnia edycja:
reklama
Matko ale się wystraszyłam siedzę tel dzwoni patrze mój lekarz myślę sobie taaaa pewnie coś mu wypadło i po wizycie a ten dzwoni i do mnie Pani Kingo zrobiła pani mocz :-D a ja no sikam non stop a on ale mi chodzi o badanie :-D:-D no żesz kurka wodna wiedziałam ,że o to mu kaman ale jak się nie określił to chciałam głupka przyrżnąć :-D:-D wali mi na głowę już chyba hahahaha

Do góry