reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

a latanie ze szmatka po domu moze cos pomoze, kumpela urodzila 2 dni przed terminem bo zmywala podlogi na kolanach :-D sprobuj, moze i tobie ruszy, a jak nei to czekajmy cierpliwie na nasza kolej, w koncu obowiazuja numerki jakies :-p

Poki co mnie zalewa pot, mam mega zgagę a Ewa ma mega czkawkę....

Ja tam chramolę numerki. Całą ciążę stałam grzecznie we wszystkich kolejkach, to teraz się wpychać będę, a nuż mi się uda ;-)

reklama
orchi podstepny ze mnie gad :-D kupilam numerek od konika, drozszy bo drozszy ale przynajmniej wczesniej w kolejce jestem :-D ahahhaa

a jak tak patrze na te lipcowe pysie malusie to mi sie smiac chce, jak sobie wyobrazam swoja Nicole z wlosami od mojego D, leze i skladam sie bo to by byl najwiejszy koszmar w zyciu mojego dziecka :-D :-D :-D pewnie wam te zdjecia poprawia humor, innej opcji nie ma :-D :-D :-D

Załączniki

• wlochy.jpg
    wlochy.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 49
Osz Ty cholero jedna jeszcze nic nie powiedziała,że jakiś "lewy" numerek ma :-D:-D
Hahahaha te włosy ma niezłe ale ja się nie śmieje bo mam czasem cholernie podobne wyglądam jak czarownica połączona z zombie :-D:-D
Nicolette jak będzie miała taką czuprynkę to normalnie fotkę wrzucaj od razu !!!!!!!!!!!

on ma swoj ulubiony zel z supermarketu i innego nie uzywa :-D cale szczescie ze kosztuje 1,50E bo gdyby ulubiony kosztowal wiecej to bysmy zbankrutowali. Najwazniejsza rzecza do kupienia, pierwszorzedna jest zel, a pozniej reszta :-D :-D :-D
Biedne to moje dziecie bedzie jak odziedziczy te wlochy :-D

Corin mial raz wyprostowane prostownica, nie chcialabys go wtedy widziec, jeszcze gorzej niz na drugim zdjeciu, wiec zdecydowanie lepiej jak ma taki puch :-D
Puszek klebuszek ahhahah

COrin :-D nie no objelam jego twarz cenzura, nie ma to tamto :-D ale nawet z taka twarza bede kochac najmocniej na swiecie :-D :-D :-D

Nil, kochana to normalne, że różne emocje nami targają i czasem trudno nad nimi zapanować, wiesz że to nie Ty nakrzyczałaś na małą tylko te przeklęte hormony!!! A córeczka kocha Cię najbardziej na świecie, może wyczuła słabszy moment i sama chciała Cię odciążyć, pobawić się z ciocią. :tak:

EMka, hahahaha fryzura jak Edward nożycoręki :-D:-D:-D ale Nikolce byłoby w nich ładnie, moja niestety nie ma po kim mieć loczków.

Corin, Twoja stanowczość mi imponuje, chyba sama się zaraz za szmatę złapię :-D
Ja Martę też dobrze pamiętam, i jak na coś narzekam to o Niej myślę, ps. pozdrawiam Marta :-)

reklama
Do góry