reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

kkasiulka po CC leżałam 5 dni ale że mnie był ciężki przypadek bo rodziłam dużo godzin a póżniej i tak zakończyło się cięciem, wstałam z łóżka dopiero w czwartej dobie bo byłam bardzo wymęczona porodem SN i ciągle na zastrzykach domięsniowych. Amelkę dostałam po 7 godz.

reklama
U nas po cc wychodzi się na 5 dobę.
Wracając jeszcze do cesarek. Problem w tym, że lekarze nie informują najczęściej o możliwych konsekwencjach. I decydowanie o nich przez mamy jest często pochopne bo nie opiera się na wiedzy i faktach tylko mitach.
Dodi jak jesteś sama z mężem to do wyrka :-)
Emka ja też poproszę o lewatywę

To ja może sobie kupię w aptece taka lewatywe, bo nie wiem czy u mnie robią, z Michasia nie mialam robionej:)

Wiadomość od Wisienki na wątku..

mailuj, no sami jesteśmy... juz dziś baraszkowania nie będzie heh.. mąż ma opory jakieś:) ale dziś rano mu nie odpuściłam:)

Kasiulka, no smak tej herbatki nie był jakis super dobry, ale do przełknięcia... tyle, że ja mało systematyczna jestem...i odpuściłam sobie...teraz już nie warto:)

Ostatnia edycja:
Hej laseczki uaktywnilam pakiet internet w telefonie mam nadzieje ze duzo mnie.dziekuje wam wszystkim za pamięć jestescie kochane.niebawem wstawie zdjecia malego bo tu nie mam możliwości choc moze Margeritka.

Iwonuś, no sprobuję go przycisnąć hehe, jejku jak to brzmi:):)

Ja tez uciekam pod prysznic i do łożeczka:) to do juterka, chcociaż w sumie to wolałabym juz jutro byc w szpitalu a nie na BB znowu marudzić od rana:):)

Anulka, gratuluję maluszka:) doczekałas się:) czekamy na zdjątka..i wracajcie szybko..

Hej laseczki uaktywnilam pakiet internet w telefonie mam nadzieje ze duzo mnie.dziekuje wam wszystkim za pamięć jestescie kochane.niebawem wstawie zdjecia malego bo tu nie mam możliwości choc moze Margeritka.

To jest normalnie uzależnienei!! ;-) Jak się czujesz? Jak mały? Jak było??
Ja widziałam fotkę na nk - mały przesłodki, ale Ty jak cudnie wyglądasz.....

Dodi - ja też kupiłam, ale pić już chyba nie będę......Mój też ma opory, w pierwszej ciąży tak samo. Teraz nie pozostaje Ci nic innego jak cieszyć się ostatnimi chwilami bycia ciężarówką...odpocznij....zjedz coś dobrego, poleż......pogadaj z dzieciem.....Będzie dobrze :)

Lecę spać, miłej nocki dziewczyny

Ja jestem wykonczona ledwo na oczy patrzę i juz sama nie wiem co nieraz pisze.wyslalam zdjęcie jej poproszę aby wstawila:)zycze wam dobrej i spokojnej nocy.

mailuj napisalas : ,,ja tez poprosze lewatywe" tak, jakbym ja ci ja miala zrobic :-D usmialam sie jak nie wiem :-D

ja tez uciekam robalki, moze mojego na male co nieco, powiem mu ze tak bedzie lepiej, moze zrozumie :-D hahah
BUziolki :*

reklama
Do góry