reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Udało mi sie usnąć, a potem nie zaspać..... śniły mi sie manewry wojskowe w zimie.... :)

Mateusz chyba przeczuwa, że dziś się skończy, co dobre - przytulna, cicha, jednoosobowa miejscówka...... a ja mam nerwa i chce mi sie jeść... :)

reklama
Balkan wszystko będzie ok :-D trzymam kciukasy i zazdroszczę:tak:
Ja na 8 mam wizyte u położnej ciekawe czy naprostowała się moja baza danych :wściekła/y: i czy dowiem się kiedy powinnam zjawić się w szpitalu...
Przy okazji... strasznie jestem śpiąca:szok:
Kto się jeszcze dziś rozpakowywuje?:cool:

bosz a ja znowu nie spie od 4:30 to juz przesada.Co wiecej-zapomnialam wlozyc do kontaktu pojemnika na komary i mnie dziad jakis juz ugryzl:/
a stopy to mnie tak parza ze nie wiem co z nimi zrobic.Dobijajaca ta bezsennosc, chyba smigne na salon to moze usne (tak,yhyyy... na pewno)

balkan kciuki zacisniete. buziam ;****

ciekawe jak tam marzenka ...?

Ostatnia edycja:
witajcie..
ja dzisiaj kolejna nocka pod tytułem "marudzimy"; już sama nie wiem o co chodzi.. nie jem nic ciężkiego, zero przypraw a mały i tak się pręży, to nie są kolki, bo nie płacze, ale pręży się i wygina i jest poirytowany..

możliwe aby to było od witaminy D? pytam bo on się tak zachowuje od 2 dni a od tego czasu mu ja podaje.. nie mam innych pomysłów..

od wczoraj Tymyś jest oficjalnie Tymusiem i odpadł nam pępek:-D

balkan trzymamy z małym &&&&
za Marzenke także :) i wszystkie, które planują dołączyć do grona rodzących
a tym oczekującym - miłego dnia..

u mnie w szpitalu po cc wypisywali po 4 dobach, dziewczyny z cewnikiem 24h, pierwszy posiłek - kleik po 24h, dziecko, jeśli był tatuś to z rodzicami, jak mama sama, to zabierali..

mnie nie robiono lewatywy (ale ja miałam wcześniej biegunkę), za to cewnikiem ściągnęli mocz (też podobno przeszkadza)

Dzien dobry,

wpadlam tylko napisac, ze my ciagle w dwupaku, humor okropnisty, maz ma urlop i przylecieli moi rodzice - czasu brak, wiec wpadam tylko poczytac sms-y.:-(

Gratuluje z calego serca wszystkim rozpakowanym mamusiom i trzymam kciuki za te, ktore dzis rodza i mam nadzieje, ze przetrminowane mamusie szybciutko sie rozpakuja...

Sciskam Was mocno!

Dzien dobry (nie wiem, czy az taki dobry, bo kolejny w dwupaku...)

Przede wszystkim kciukaski za Balkan i Marzenke!!! Ale Wam dobrze, Kochane!

U mnie nic nowego, noc przespana jak zwykle, rano na badania krwi bo ostatnie znowu sie przeterminowaly.... Mam sredni humor i wkrecam sobie, ze przez te krioterapie na pewno mam blizny na szyjce, dlatego nic sie nie posuwa do przodu (bo szyjka nieelastyczna). Jutro znowu do szpitala na KTG. Widac moja kolej na marudzenie....

Milego dnia

reklama
Witam porannie dodi kociatka wspólczuje tego czekania:no: bądzcie dobrej mysli ciąża nie trwa wiecznie :*

Anulka pisała coś o zdjęciu ale moj telefon nie odbiera i nie wysyła mmsów nie wiem co z tym cholerstwem wiec nie wstawie bo nie dostałam:eek:

Dziewczyny ja z innej beczki mianowicie mam problem w WC ryczałam dziś bo boli jak cholera a wylez nie chce co ja mam zrobić...... owoców , kawy i innych wspomagaczy nie moge ... nie wiem jak czopek zadziala ale wątpie zeby sie udalo.

Do góry