reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny ja z innej beczki mianowicie mam problem w WC ryczałam dziś bo boli jak cholera a wylez nie chce co ja mam zrobić...... owoców , kawy i innych wspomagaczy nie moge ... nie wiem jak czopek zadziala ale wątpie zeby sie udalo.

Suszonych śliwek nie możesz? Jeśli nie, to chyba jedynie czopek pomoże. Albo może lewatywa?

reklama
Margerita, to "normalne" po cc. Malas lewatywe przed? Moze jelita jeszcze pustawe, a jesli nie, to sprobuj musli, platki osiane, blonnik, przegotowana woda na czczo albo w ostatecznosci czopek lub lewatywa. Ktoras tu wspominala o siemieniu ale nie wiem jak sie to ma do karmienia.

Sliwki odpadaja, mala moze przyplacic bolami brzuszka

hej hej

ja też się melduję nadal w dwupaczku...dodi, kociatka, dziób nie jesteście same!

he he połączyłam posty balkan i dodi i stąd ta włoska kolacja mi wyszła;-) ale tak czy tak dzięki temub zaliczyliśmy wczoraj miły wieczór we włoskiej knajpce + spacerek

balkan, marzenka &&&&&& to już dzisiaj!

konwalianka pewnie zmęczenie teraz z ciebie wychodzi... będzie dobrze, z tą witaminą to nie wiem jak jest, ale chyba nie powinna mieć takich skutków ubocznych, bo przecież wszystkim dzieciom to zapisują? :eek:

kasiulka ta herbatka nie przyspiesza porodu... ona ma za zadanie tylko przygotować szyjkę, ale jak nie jest maluch gotowy do wymarszu, to herbatką go się nie wygoni;-)

dzień dobry pozostałym :-)

ciekawe co u Anuli1989, ona chyba od pon w szpitalu??????

margerita chyba najlepsza będzie ciepła woda rano na czczo... to na pewno nie zaszkodzi małej

Dzień dobry kochane i bąbelki :*:* Nadrobiłam wczorajsze posty ufff :-D
dodiś hihi no trzymam i trzymam hihi teraz jeszcze za marzenkę ale daję rade hihi a Ty słońce mam nadzieję,że jak złapie jeszcze dziś Ciebie to pójdzie łatwi i lekko (o ile tak może iśc) żebyś nie miała wywoływanego &&&&&&&&&&&&&&&& :*:*:*:*:*
Corin :*:*:*:* jak dobrze,że jesteś :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D buziamyyyyyyyyyyyy
Buziaki dla Wszystkim Was dziewczyny :*:*:*
Ja dziś wizyta ciekawe co lekarz powie ... Corin a Ty chyba też dziś wizytujesz słonko ???

Cześć

Ja mam dziś mega nerwa, na wszystko..........

margerita - karmisz, więc pijesz pewnie dużo.....Gotowane jabłka? Takie uprażone? W końcu błonnik. Kasza? Pełnoziarniste pieczywo? Po śliwkach mała może mieć rozwolnienie. Proponowałabym czopek glicerynowy, lewatywa pomoże, ale co później? Znów jelita będą puste i problem powróci. Może poradź się położnej środowiskowej?

dodi - no...to sobie możemy podać ręce....mnie tak moja mama doprowadza dziś do szału.....Na dodatek Maja wciąż chora i nie mogę nawet wyjść na spacer - gorączka 38st po podaniu leków. Zwariuję..............

kociatka - eee.....głupoty sobie wkręcasz ;-) Moja szyjka też nieelastyczna i jeśli jednak mała sie odwróci, to na pewno przenoszę. Widzisz - maluszkom bardzo dobrze u nas! Termin masz za tydzień, to za max 2 tyg dziecię będzie już Wami!!

Pippi - jeśli ma za zadanie przygotowac szyjkę, uelastycznić ją, to jest rewelacyjna.....Bo jak widzisz, właśnie z tym mamy największy problem. Właśnie żeby szyjka sie ruszyła.....wiem coś o tym, bo mój pierwszy poród trwał cały weekend. W piątek rano szyjka twarda, niegotowa, niedojrzała, a jak zaczęła dawać czadu, to skurcze nie ustały do poniedziałku 10:45, aż Majka sie urodziła.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry