reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Kochane, widze ze i Psotka rozpakowana! Szczesciara!!!!!!!!!!!!! Gratulujemy :)

Maly update: 21 dzieciatek lipcowych, 10 dziewuszek i 11 chlopiat, tylko 6 malenstw urodzonych naturalnie, 15 przez CC

Alex, imie gina wielce obiecujace - kojarzy mi sie z gosciem z maczuga i w helmie z rogami:-D

Silwia, jak chcesz sie Kochana dostac z Lux do PL LOT-em? Niedwno nie bylo w ogole bezposr polaczen, cos sie zmienilo? Wizzair jest z Hahn i Charleroi do Kato i z Charleroi do Kraka. Ale z Lux? Buziaki

Foteczkę Dawidka wrzuciłam chyba dziś nie poczytam książki emocje targają mną strasznie hahahaha :-D:-D
aleksa hahaha kurde imię naprawdę niezłe :-D kociatka identycznie skojarzyłam z takim wikingiem Go :-D:-D

kociatka - zaufaj, niewiele się różni On od Twojego wyobrażenia :-D

Prawo dla psotki, podniosła nasz wykres SN!!! :-) jestem w szoku, że tyle dzieciaczków przyszło na świat CC. Ale najważniejsze, że są - całe i zdrowe ;-)

he he aleks a ma dłuuuugą rudą brodę:-D?
kociatka jesteś niezastąpiona ze swoimi statystykami, ale szokująca jest naprawdę ta liczba cc:no: z tego co pobieżnie przeglądam to czerwcówki tak mniej więcej 50/50...
a ja pozazdrościłam dodi włoskiego obiadu i wyciągnęłam męża na kolację do włoskiej knajpki:-) może mi przy stoliku wody odejdą jak na filmach;-)

Pippi, spodziewalabym sie 1/4 cesarek mniej wiecej, bo to powinny byc przypadki szczegolne - powiklania, zle ulozenie... 50:50 to sporo, ale u nas jest tylko 1/4 sn:szok: Ciekawe skad to sie bierze? Lekarze sa bardziej ostrozni niz kiedys?

Hej Brzuszki i Rozdwojone:-)
Gratuluję wszystkim rozdwojonym mamom i ich maluszkom:-)
Jesteśmy od soboty w domku, ale mam tyle zajęć, że nie mam ani chwilki na relaks i bb. Nie mówiąc o tym, że mam tylko dorywczo internet. Mojemu słodziakowi odpadł wczoraj pępek, z buźki zeszły wybroczyny poporodowe i nadaliśmy mu imię w USC:-)
Widzę, że posypały się dzieciaczki i Rózince Maqnio chyba przypadł Staś do gustu skoro przyszła już na świat:-D Faktycznie mamy wielkoludki, hi hi:-) Gdyby Staś urodził się o czasie to też mógłby ważyć jakieś 4500;-) Ale już bym go naturalnie nie urodziła. Teraz nosi rozmiar 62, ale już ledwie się w nim mieści:-D

reklama
hej magia, super że się odezwałaś.. ale ten czas leci, Staś już bez pępka i pięknie rośnie gratulacje;-) fajnie że u was wszystko dobrze
i czekamy na twoją opowieść porodówkową, bo na razie mamy tylko jedną, a czerwcówki kilkanaście, wstyd;-)

kociatka no właśnie ciekawe skąd takie proporcje hmmm pewnie lekarze bardziej się boją przedłużać? no i więcej jest planowanych cc chyba teraz, bo kiedyś pewnie nikt się nie przejmował, że dziecko pośladkowo, czy kobieta ma problemy z kręgosłupem...

Do góry