reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Kochane, widze ze i Psotka rozpakowana! Szczesciara!!!!!!!!!!!!! Gratulujemy :)

Maly update: 21 dzieciatek lipcowych, 10 dziewuszek i 11 chlopiat, tylko 6 malenstw urodzonych naturalnie, 15 przez CC

Alex, imie gina wielce obiecujace - kojarzy mi sie z gosciem z maczuga i w helmie z rogami:-D

Silwia, jak chcesz sie Kochana dostac z Lux do PL LOT-em? Niedwno nie bylo w ogole bezposr polaczen, cos sie zmienilo? Wizzair jest z Hahn i Charleroi do Kato i z Charleroi do Kraka. Ale z Lux? Buziaki

Foteczkę Dawidka wrzuciłam chyba dziś nie poczytam książki emocje targają mną strasznie hahahaha :-D:-D
aleksa hahaha kurde imię naprawdę niezłe :-D kociatka identycznie skojarzyłam z takim wikingiem Go :-D:-D

kociatka - zaufaj, niewiele się różni On od Twojego wyobrażenia :-D

Prawo dla psotki, podniosła nasz wykres SN!!! :-) jestem w szoku, że tyle dzieciaczków przyszło na świat CC. Ale najważniejsze, że są - całe i zdrowe ;-)

he he aleks a ma dłuuuugą rudą brodę:-D?
kociatka jesteś niezastąpiona ze swoimi statystykami, ale szokująca jest naprawdę ta liczba cc:no: z tego co pobieżnie przeglądam to czerwcówki tak mniej więcej 50/50...
a ja pozazdrościłam dodi włoskiego obiadu i wyciągnęłam męża na kolację do włoskiej knajpki:-) może mi przy stoliku wody odejdą jak na filmach;-)

Pippi, spodziewalabym sie 1/4 cesarek mniej wiecej, bo to powinny byc przypadki szczegolne - powiklania, zle ulozenie... 50:50 to sporo, ale u nas jest tylko 1/4 sn:szok: Ciekawe skad to sie bierze? Lekarze sa bardziej ostrozni niz kiedys?

Hej Brzuszki i Rozdwojone:-)
Gratuluję wszystkim rozdwojonym mamom i ich maluszkom:-)
Jesteśmy od soboty w domku, ale mam tyle zajęć, że nie mam ani chwilki na relaks i bb. Nie mówiąc o tym, że mam tylko dorywczo internet. Mojemu słodziakowi odpadł wczoraj pępek, z buźki zeszły wybroczyny poporodowe i nadaliśmy mu imię w USC:-)
Widzę, że posypały się dzieciaczki i Rózince Maqnio chyba przypadł Staś do gustu skoro przyszła już na świat:-D Faktycznie mamy wielkoludki, hi hi:-) Gdyby Staś urodził się o czasie to też mógłby ważyć jakieś 4500;-) Ale już bym go naturalnie nie urodziła. Teraz nosi rozmiar 62, ale już ledwie się w nim mieści:-D

reklama
hej magia, super że się odezwałaś.. ale ten czas leci, Staś już bez pępka i pięknie rośnie gratulacje;-) fajnie że u was wszystko dobrze
i czekamy na twoją opowieść porodówkową, bo na razie mamy tylko jedną, a czerwcówki kilkanaście, wstyd;-)

kociatka no właśnie ciekawe skąd takie proporcje hmmm pewnie lekarze bardziej się boją przedłużać? no i więcej jest planowanych cc chyba teraz, bo kiedyś pewnie nikt się nie przejmował, że dziecko pośladkowo, czy kobieta ma problemy z kręgosłupem...

Do góry