reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

danuska witaj w klubie nudy;-)ja już tylko czytam i oglądam tv, ale ile można... do pracy bym poszła, by się zdziwili tak na ostatnie dni :-D
kurde ale badanie to chyba mógł ci zrobić, żeby sprawdzić czy szyjka miękka, rozwarcie itd. to już chyba z lenistwa mu się nie chciało...

reklama
dodis dziekuje ci bardzo :* swietny artykul i na dodatek opisuje go osoba ktora latala z 2 miesiecznym dzieckiem :-) i fajne rady sa co zrobic jak sie juz jest na pokladzie. Zapisalam sobie go i przetlumacze D bo on jest dosc wrazliwy na takie loty (co nie znaczy ze ja jestem zadowolona z tego lotu) i na pewno bedzie chcial sie wybrac ze mna do lekarza zeby mu to osobiscie powiedzial.

Pippi, no zła jestem strasznie, ale co zrobić jak nie chciał. Stwierdził, że to i tak nic nam nie powie, a jak się zacznie to przegapić się nie da...

Ale Rózinka jest śliczna, a Maqnio widać szczęśliwa :-) jak ja im zazdroszczę, że mogą już na siebie patrzeć i się przytulać

konwalianka czyli ból nie zraża do drugiej dzidzi a jeszcze się chce ?/ :-D :tak: :-D
Dziewczyny chodźcie do mnie poleżymy na balkonie objadając się czym się da a co tam lenistwa ostatnie dni,tygodnie.... :-D :-D
danusia kurcze no faktycznie mógł chociaż zbadać czy rozwarcie czy szyjka się skraca :baffled: idź Go walnij ode mnie :-D :-D niedobry pan doktorek :-D
dodiś ja to xchyba palcami u nóg zacznę walić w klawiaturę hahaha bo trzymam za Ciebie kciuki i trzymam ale dotrzymam :-D
emcia faktycznie sytuacja łatwa nie jest ale ważne żebyś i Ty zobaczyła tatę jeszcze i tata malutką a nóż widelec mu się poprawi i będzie wszystko ok wierzyć zawsze trzeba :*:*

Ostatnia edycja:
no Rózia jest śliczniusia!!!!!

Orchi, jak na balkonie, to chybba nie moim, bo w Wawie ściana deszczu..... :( a my się wybieramy dzis do włoskiej kanjpy.... :)

Marek właśnie obdzwania kolegów ustawiając wstępnie na parapetówę.... :)

balkan aż tak leje u Ciebie/?? u mnie nie pada ale zachmurzone jest i 15 stopni jest tak akurat włoska knajpka mniammm :-Dcholera głodna się zrobiłam znów :-D Parapetówkę czy pępkowe ???? Bo się pogubiłam :-D

Orchi, jasen, że pępkowe.... :) to to ciążowe zaćmienie mózgu..... :)

a leje u nas jak z cebra..... podobno dopiero jutro po południu ma przestać.... ale za to jest ciepło....

Aaaa spoko myślałam,że się przeprowadziliście gdzieś :-D i będzie parapetówka i pępkowe 2 w 1 :tak: może do mnie ten deszcz przyjdzie ale może nie bo dziś prania nie zrobiłam hihihi :-D

Hej ho ! Dla Wszystkich informuje ze zyje tylko musze caly czas lezec . Z poniedzialkowej wizyty wynika iz mam poltora cm rozwarcia ... ale szyjka w ogole nie jest przygotowana do porodu :/
I fakt ze Waldi jest maly bo ma 2700g i dobrze by bylo gdyby jeszcze posiedzial w brzuszku ...
dluzy mi sie wszystko jeszcze teraz mam wrazenie ze coraz bardziej sie z mezem nie dogaduje .... on ma mnie po prostu juz chyba dosc ...
A jeszcze tyle musze czekac :(

reklama
Witajcie kochaniutkie :-)
Dziś pobiłam wszelkie rekordy, spałam do 11:20 :szok: jakoś nie mogłam się obudzić, ale przymajmniej jestem wyspna :-) a co tam korzystam puki mogę :-)

Widzę dziś owocny dzionek, już dwoje maluszków i pewnie jeszcze jeden będzie u psoty, super jaka ta Różyczka fajniusia i maqnio bardzo dumna widać z fotki - super nareście się doczekała :tak::-)
Ciekawe ile jeszcze nas zostało do rozpakowania jeszcze... ???
Zmykam was poczytać troszkę, buziaczki

Do góry