reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

orchidea hahhah, ciekawa jak tam u mnie z panem czopem. czy majac rozwarcie na 0,5cm, mogl mi odesc? ja nic takiego nie zauwazylam. wiec jestem prezkonana ze nie zgubilam pana czopa

reklama
em ka & orchi ale z was krejzolki fajnie że humory wam dopisują :-Dco do czekolady ja dziś ukradłam z lodówki jedną kostkę. mam nadzieję że mały nie odchoruje :tak:ale nie mogłam się powstrzymac

alex nie zazdroszczę tego masażu ale miejmy nadzieję że coś się po nim ruszy

co do anulki kurde lipa... 2 dni sączą się wody?dobrze zrozumiałam?

kkasiulka trzymam kciuki żeby córcia szybko wyzdrowiała i ty sie nie daj chorobie .weź coś na gardło
dziób na 100 % przekonasz męża i ulegnie ;-)my mamy swoje sposoby

Ostatnia edycja:
Kkasiulka no fajna sprawa. podczytuje kwietniowki i tam dziewczyny wypowiadaja sie dosc dobrze. owszem nazekaja ze w tych elastycznych jest troche goraco. ale wiekszosci jest zadowolonych. ja musze kupic, bo wydaje mi sie ze bedzie mi latwiej i oczywiscie zalezy czy malemu podpasi, ze wzgledu ze we wrzesniu jade do Wloch i nie wyobrazam sobie brac calego "powozu dla krolewicza".

Dlatego ja chciałam tę chustę, bo mam sporo biegania za aktywną 3-latką. Mieszkam w domu i chwila schody, plac zabaw, pieski, kaczki, znów plac zabaw i pralka w piwnicy.......

orchidea - Maja ucałowana w czółko, żeby i Ciebie nie zarazić ;-)

Madzia - jakie te sposoby?? Bo na mojego nic nie działa....:-( Najchętniej wysłałabym go na księżyc......eehh.....

Z tyloma życzeniami zdrówka Maja poczuła sie lepiej, bo zawołała, żeby iść sie bawić ;-)

Ostatnia edycja:
kkasiulka dziekuję bardzo hihi :*:*:* :-D ale co tam i tak katarek mam jakiś mały wstaję z pełnym nosem i krew oczywiście leci ;-)
silwia nie wiem no mnie tutaj dziewczyny straszyły troszkę ,że może pęknięcie hemoroida czy jak to się pisze pomyliłam z czopem :zawstydzona/y: :-D ale to było 3 tyg,temu przy rozwarciu na opuszek palucha hahaha kurde no jajca z tym czopem niesamowite są :-D:-D
MADZIA powiem słowami mojego taty "trzeba świrować żeby nie zwariować" hahaha aa widzisz czyli do Ciebie tak jak do nas się pięknie uśmiechała ta czekolada hahaha

silwia wiem jakie to uczucie jak sie mieszka za granica bez rodziny, bo mam teb sam problem. Ja sie wybieram w tym roku z mala i z D jesli bedzie mogl, ale boje sie bo mala bedzie miala 3 miesiace i samej leciec z takim malenstwem mi sie zbytnio nie usmiechalo, ale z uwagi na sytuacje z ojcem musze...
moja mama miala do mnie przyleciec w sierpniu ale wlasnie przez chorobe ojca nie da rady, wiec bede musiala ja do nich leciec..

kasiulka wspolczuje choroby malutkiej, obys sie nie zarazila bo rzeczywiscie po cesarce nie wyobrazam sobie byc z kaszlem :/ oby sie wykurowala kruszynka jak najszybciej...
ja odpukac od poczatku ciazy bylam tylko raz na poczatku przeziebiona 2 dni i tyle..

alex bo ten czop to taki podstepny stwor, ze czasami nawet moze chyba przy sikaniu wypasc i nie zauwazysz jak spuscisz wode.. tak mi sie wydaje, chyba ze dluzej trwa to jego wypadanie... ja tam nie wiem, jeszcze nic nie widzialam u siebie, a mozliwe ze tej juz go nie mam :-)

orchidea, moze pan czop przebral sie za hemoroida i zwial :-D
kkasiulka, milej zabawy z corcia. w co sie bawicie? a ta chusta rzeczywiscie tobie sie przyda jak najbardziej

silwia hahahaha nie no kurde nie straszcie mnie ja muszę jeszcze pochodzić w ciąży na mnie jeszcze czassssss :-D:-D
emcia no właśnie więc w końcu zdecydowałaś się lecieć nawet jak D Twój nie będzie mógł ???

emka, my jedziemy autem we wrzesniu. tez sie obawiam. nie wybralam samolotu bo moim zdanie maly bedzie troche za maly na latanie (np.zatykanie uszow), druga sprawa martwie sie jak zniesie podroz i klimat. bo wrzesien to raczej goracy miesiac. ale narazie obstawiam pozytywnie. napewno wy tez dacie rade. oby twoj D polecial z wami i zdrowka dla taty.

dziewczyny margerita wstawila sms od anulki, miala cesarke.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jednak CC anulka miała kurde nie wiem co to się dzieje,że tyle teraz cesarek jest :baffled:
Mam cholernie cichą nadzieję,że u mnie to jakos pójdzie i będzie SN nie wyobrażam sobie CC na tą chwilę :-(

reklama
kurczę wymęczyli Anulkę, nie ma co... ale dobrze, że w końcu jakąś decyzję podjęli, choć tych zmian i wahań nie zazdroszczę, to pewnie najgorsze tak czekać...

rzeczywiście mamy chyba 3x więcej CC niż SN:szok: kociatka się zjawi to podliczy:tak:

orchi ja też sobie cc nie wyobrażam, nawet o tym nie myślę, nie po to piję herbatki i se krocze masuję ha ha tyle wysiłku musi być SN ;-)

Do góry