reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Na pewno takie czekanie to wkurzające jest,.bo w sumie kobitka by chciała wreszcie dzieciątko przytulić a nie czekać czy ma rodzić sn czy ją ciąć będą,.,...
Pippi hahaha fajnie to zabrzmiało z tymi herbatkami i kroczem :-D:-D po drugie u mnie chciałabym za 3 lata drugie dziecko a wtedy by na bank druga cc była więc jakoś mi się to nie widzi no ale cóż nieznane nam wyroki Boskie :-D:-D ;)
No ciekawe jak psocia nie będe jej męczyła smsami jak będzie po to pewnie się odezwie ona albo Marcin ... oby Ona dziś chociaż SN dała radę

reklama
Hej kochane, to znowu ja, maruda....

Widze, że maqnio i Anulka rozpakowne...jejku jak ja im zazdroszczę!!!

odkurzylam, zmyłam podłogi i zaraz idę włosy prostować...nie chce mi się nic... jestem tu jak narazie najbardziej przeterminowana widze....oszaleć można

Orchi nie mam na co czekac, w ogole nie planowalam lotu w tym roku (w ogole nie jestem za lotem z tak malym dzieckiem), ale stan ojca sie pogorszyl, odstawili mu juz chemie , nie dostanie juz ani jednej, teraz przez miesiac bedzie mial naswietlanie dzien w dzien i jak skonczy to chyba juz nic z nim robic nie beda :/ wiec nie moge sie zastanawiac czy leciec czy nie (z D czy tez bez niego) bo nie wiem ile wytrzyma i czy sie cos nie pogorszy na dniach :/

silwia nie wiem co jest wiekszym umeczeniem, samolot czy auto bo jednak z tak malym dzieckiem 2 dni jechac to tez nie ciekawie. Tez mam duzo obaw co do lotu, musze zapytac lekarza jak to wyglada i od ktorego miesiaca jest w miare bezpiecznie. Nie chce tez zwlekac do grudnia bo na najwieksza zime nie polece, tylko wlasnie tak na pazdziernik poczatek listopada..
lepiej zeby D ze mna lecial, zawsze we dwoje to razniej i pomoc bym miala a nie sama z takim malenstwem sie ciagac ...

em_ka, Z takim miesięcznym maluchem to nawet lepiej lecieć niż z takim starszym.... z tego co wiem, bo u nas w rodzinie większośc za granicą rodziła, to dzieciaczki miesieczne, lub 2-3 miesięczne latały i całą droge przeważnie przesypialy...dzieciaki super znoszą lot:) jak bylam u siostry w styczniu to z powrotem leciałysmy ze znajomą i 4 miesięcznym maluchem, to albo spał albo wisiał na cycku...nic mu nie dolegało..

dodi wlasnie ostatnio pytalam was tu na forum czy ktoras wie cos na temat wieku malucha z jakim mozna latac ale ciebie chyba nie bylo. DObrze ze mi napisalas, troszke sie uspokoilam, moja by miala skonczone 3 miesiace jakbym leciala, takze juz nie jest taka malutka, ale i tak bede to konsultowac z pediatra na pewno, czy mala jest zdrowa, czy nie ma zadnych problemow itd...

em_ka można można.. ale upewnić sie u lekarza oczywiście możesz, dla swojego spokoju.. 3 miesiące to już dobry wiek na latanie he.. do samolotu nie można tylko wejśc z mniej niż tygodniowym maluchem chyba... potem już normalnie wpuszczają
Uciekam sie szykować i na obiad gdzieś.. do później:)

i nie wiem czy jest roznica miedzy LOT-em a WIZZAIR-em, w sumie wolalabym niby WIZZAIR dlatego ze leci do katowic-pyrzowic wiec to tylko godzinka do domu autem a LOT do pyrzowic nie lata.. tylko nie wiem czy nie jest wygodniej i pewniej LOT-em, bo WIZZAIR ma rozne dziwne akcje, gdybym z mala nie leciala to bym go wybrala na pewno ale z malutka to juz sama nie wiem

reklama
Pippi, nuda to dokładnie mój największy problem, skończyło się wybieranie, oglądanie rzeczy dla małej, wszystko kupione i nic do roboty

Orchi, Emka dzięki za ciągłe poprawianie humoru, jesteś bezbłędne :-D
Alex, uuh trzymaj się mała
Silwia, ja bym wybrała muffiny zamiast prasowania ;-)
Dodiś, teraz już musi być Toja kolei :tak:
Matko, jaka Różyczka jest duuuża, Maqnio już jest najszczęśliwsza na świecie, :-):-)
No i Anulka też cc, kurka może lipiec sbie na koniec zostawił SNki?

Ja po wizycie i oczywiście nic się nie dowiedziałam... KTG dalej nie działa, badanie podwozia mi nie zrobił, tylko USG . Mała ma obliczą agę na 3100, i to tyle co wiem, :-:)-:)-( Jak nie urodzę to dzień po terminie mam jechać na KTG na IP, i dalej po 10 dniach przenoszenia na wywołanie. Eeeeh i zostało znowu tylko czekanie :-:)-(

Do góry