reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

pippi tak doczytal, dziekuje ci. mnie sie wydawalo ze ci podziekowalam, jesli nie to przpraszam i dziekuje teraz za inf. rozmawialam tutaj ze znajoma i podala mi namiary na babke ktora przychodzi do domu i pokazuje jak sie zaklada chusty i zostawia na tydzien by wyprobowac, chyba sie skusze na taka prezentacje.
emka ja tez to ostanio przechodzilam i ryczalam bez powodu. tym bardziej ze sie zalamal ze moi rodzice nie przyleca. a tak mi zalezalo. bedzie tesciowa, dobra kobita i pomoze,ale wiesz jak to jest, rodzice to rodzice.
aleesandra, gratuluje dobre wiesci, juz niedlugo i ty przytulisz dzidzie. a teraz ci sie nalezy odpoczynek. no i wrazie czego informuj nas tutaj

reklama
silwia ja już nie sprawdzałam czy podziękowałaś, bo chyba bym się do tego posta już nie dokopała, więc tylko tak na wszelki wypadek teraz się powtórzyłam ;-) o taka prezentacja w domu super sprawa, a jak jeszcze można sobie potem kilka dni popróbować to już w ogóle świetnie

dziób widzę że mamy obie termin na dziś i tak samo się nie zanosi :-D ja chyba poprasuję trochę bo już mi się tak nudzi, że nawet prace domowe wydają się atrakcyjne:-D a jeszcze na dworze leje, zimno, więc łazić się nie chce

oj to się Anulka wymęczy... ile już ją trzymają w szpitalu bez decyzji? drugi dzień?

Ostatnia edycja:
Emeczko, no rzeczywiście nic przyjemnego... :baffled: ale podobno pomaga. Najśmieszniejsze, że tak czuwałam, żeby tego czopa nie przegapić a on mówi, że nie ma go już :baffled: no i dalej nie wiem jak wygląda... Oby teraz już poszło z górki...
Buziaki dla was ja idę się zdrzemnąć bo nockę mialam nieciekawą...

Pippi jesteśmy wypadniente z kolejki:-D
Ja też myślałam jeszcze o prasowaniu ale narazie chęci brak. Zobacze jak mi zakupki wyjdą.. Czy powinnam sama się wybierać 40km do centrum handlowego :szok: Jeśli nie dostane przyzwolenia to jakoś sobie zorganizuje reszte dnia. Nawet moge się skusić na śpiocha. Puki jeszcze się da:-)

emeczka taaa nasze głupawki to i tak pikuś jeszcze hahahaha a zawsze można poprawić komuś humorek :-D
aleksa nooo to fajnego masz lekarza,że skusił się zrobić masaż szyjki ból ponoć jest z tego co mi moja siostra mówiła ale Ona po masażu urodziła w ten sam dzień :-D i też nie widziała czopa może i tak u Ciebie będzie :-D;-)
Pippi chyba się serio tym dzieciaczkom podoba w brzuszkach ale teraz to już bliżej niż dalej :*:*:* będzie dobrze ja mecze oglądam więc nie nudzi mi się :zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D

chociaż może troche pomarudzę przy obiedzie i Żab się zlitujei da mi samochodzik i kasiorkę:-D

marudź ile zlezie, potem tylko maluch będzie miał ten przywilej ;-) Ja wczoraj zaliczyłam zakupy, niby same głupoty, a kaska wyparowała z konta :baffled:

pippi t rozmawialam tutaj ze znajoma i podala mi namiary na babke ktora przychodzi do domu i pokazuje jak sie zaklada chusty i zostawia na tydzien by wyprobowac, chyba sie skusze na taka prezentacje.

Ale super sprawa! Chętnie bym coś takiego wypróbowała. Też chciałam chustę, ale lato i chusta nie wydało mi się dobrą kombinacją.....

Moja córcia chora, rano miała 39st. gorączki, bidulka....Ma klatar i kaszel, mnie drapie w gardle. Kurcze...jakbym miała mieć tę cesarkę w przyszłym tygodniu, to średnio mi się widzi kaszel z rozcharatanym brzuchem....:baffled::no: A dziś, jak się mała ruszała to miałam wrażenie, że głowę ma na mim żołądku, że sie ustawiła pośladkowo, ale nóżki i pupa są wciąż po prawej, czyli jest poprzecznie albo po skosie...no....na więcej ruchów chyba faktycznie nie ma miejsca.....Do poniedziałku już niecały tydzień...........

pippi no to ja chyba tez sie skusze na prasowanie, albo upieke muffin.
aleksandra z tym czopem to dziwna sprawa ostanio, kazda go wypatruje a nie ktore je zgubily i byly poszukiwania pana czopa :-D

Kkasiulka współczuję chorowitkw w domciu i uważaj na siebie bo faktycznie po cesarce kaszel echhhh a córcie ucałuj niech szybciutko wraca do zdrówka :*:*:*:*:*:*
silwia takkkk detektywi dwa hihi poszukiwania zaginionych czopów :-D

Kkasiulka no fajna sprawa. podczytuje kwietniowki i tam dziewczyny wypowiadaja sie dosc dobrze. owszem nazekaja ze w tych elastycznych jest troche goraco. ale wiekszosci jest zadowolonych. ja musze kupic, bo wydaje mi sie ze bedzie mi latwiej i oczywiscie zalezy czy malemu podpasi, ze wzgledu ze we wrzesniu jade do Wloch i nie wyobrazam sobie brac calego "powozu dla krolewicza".

dziob milych zakupow

kkasiulka, oby corcia wyzdrowala jak najszybciej i obys ty sie nie rozchorowala., rzeczywiscie kaszel po cesarce to nie dobra sprawa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no z tymi czopami to mamy zajęcie...:-) może i mój tak wyparował niezauważenie, bo naprawdę nie miałby szans, żebym go nie przyuważyła...
kasiulka zdrówka dla córci i ty się trzymaj, żeby cię nie wzięło na dobre
ja też miałam obawy, że lato, ale te chusty są przewiewne, poza tym ja w większości a już na pewno na upały to planuję wózek, a chustę to na krótkie wypady - typu sklep, coś załatwić w pobliżu, no i może w domu trochę

Do góry