reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Ale my niedobre jesteśmy :-D :zawstydzona/y: ale mam nadzieję,że dziewczyny wiedzą,że sobie żartujemy :-D:-D
No właśnie dziś upatrzyłam czekoladę 1szy raz w ciąży kupiłam :-D ale śmiała się do mnie z daleka biała z całymi orzechami laskowymi jesooo jęzor mi kołkiem stawał hahahaha :-D:-D w domu dwa kawałki zjadłam i już dość miałam hahahaha

reklama
orchi do mnie sie 2 dni temu tez czekolada usmiechnela w sklepie i mowila: wez mnie kup i zjedz w calosci! i nie moglam jej odmowic, miala takie duze, kocie oczy jak ze shreka :-D i zrobilam tak, jak mnie prosila! wyrzutow sumienia nie mialam, w koncu dobry uczynek nie? :-D

Nawet uczynek number one :-D bym powiedziała :-D:-D jej ale my wredne jesteśmy chyba nas w ogóle w kolejkę na Księżyc wyślą dziewczyny karmiące :-D :zawstydzona/y: aż wstyd stara a głupia jestem :-D

orchi takie glupoty to na zabicie czasu a nie na zlosc dziewczynom. Szczerze powiedziawszy zamienilabym ta tabliczne czekolady, zrezygnowala ze wszystkiego zeby miec juz moje malenstwo przy sobie. Wiec na dobra sprawe zazdroszcze tym, co juz sie doczekaly tej chwili...

ale powiem ci ze ja czuje ze mi sie powoli cos zbliza bo siara leci jak nigdy, w nocy mialam dwa syski zalane, a wczesniej sie pojawiaja jak nacisnelam mocniej na sutka. WIec moze moze az tak zle nie bedzie z ta data :-D

orchidea, emka wariatki kochane. cudowne jestescie. poprawiacie humorek. normalnie sie smieje z waszych postow.
maqnio w koncu sie doczekala. ale malutka jest duza

oj bo to jedyna sensowna metoda na rozładowanie napięcia :-)

mi nawet nie jest źle, bo dolegliwości żadnych nie mam, tylko mi się już potwornie nuuuudzi... najpierw pracowałam sobie, ostatnie 3msc na zwolnieniu ale cały czas coś było do zrobienia - zakupy, planowanie, SR, jakieś wyjazdy. A teraz nie mam co robić :-(

a silwia pytałaś mnie kiedyś o chusty i ci odpowiedziałam tylko jakoś późno i nie wiem czy doczytałaś.... mi koleżanka doradziła z tańszych, ale też dobrych polską firmę Nati... tylko ja na początek kupię elastyczną, zobaczę czy nam się spodoba i jest łatwiejsza do wiązania

silwia cos pozytywnego trzeba robic dla zabicia czasu, bo ostatnio taka delikatna i placzliwa jestem ze sie w glowie nie miesci. O wszystko sie potrafie poplakac w jednej chwili.
A teraz slucham Farby-,,chce tu zostac" ale to romantyczne <3

Hej dziewczynki,
widzę że Maqnio wreszcie się rozpakowała!!! Super :-)
Ja obolała właśnie wróciłam od lekarza, rozwarcie na 1.5 cm :sorry2: robił mi masaż szyjki (jezzzzzuuuuu jak to bolało :-(). Troszkę pokrwawiłam, dostaliśmy pracę domową na dziś :-) ale nie wiem jak to wykonam bo tak mnie wszystko tam boli, że szok... Powiedział, że w ciągu tygodnia powinnam urodzić... więc raczej nie zmieszczę się w czasie zanim on pójdzie na urlop :-( idę się położyć bo cipcia boli jak cholera...

alex ja nigdy nie mialam masazu szyjki i mam nadzieje ze miec nie bede bo podejrzewam ze boli jak jasna cholercia. Bidulo urodzisz na dniach, jeszcze troszke, a z mezem moze sprobuj cos tak na delikatnie, ja tez mam zamiar jeszcze wykorzystac mojego D bo widze ze zaczynaja mi sie delikatne skurcze w podbrzuszu, wiec te ostatnie 2 tyg zrobimy chyba maly maraton :-D

reklama
:happy:Trochę odespałam nocke.
Wczoraj się nasprzątałam i namęczyłam i nic z tego nie wyszło tylko to że znów w nocy nie mogłam spać... Więc postanowiłam że czekam aż samo się zacznie żeby nie potrzebnie sie męczyć. Dziś zrobie tylko obiad i to też nie będę się przemęczac zrobie spagetti :-D Za to mam nie odpartą pokuse na zakupy ale nie mam samochodu i raczej go dziś już nie dostane :-(chociaż może troche pomarudzę przy obiedzie i Żab się zlitujei da mi samochodzik i kasiorkę:-D

Do góry