reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

em_ka... jejku przez 3 dni to chyba oszaleję..tak mi się teraz juz dłuża te dni ze szok..

Pippi, no u nas biora po 7 dniach do szpitala i wtedy pewnie tak ze 3 dni tam poleże zanim zadecydują co ze mna zrobić...

aha czyli od razu z torbą w piątek masz się stawić i czy coś się dzieje czy nie to zostajesz?

reklama
Ale ja mam dziś obroty :szok: ale wycwaniłam się i poczłapałam do samoobsługowego gdzie rachunki tam popłaciłam a przy okazji trafiłam na dostawę arbuza hihi później mieszkaniówka i ciucholand zaliczyłam :tak::-D :zawstydzona/y: uffff a nadal mam energii chyba mi dziś złą krew upuściła pani pielęgniarka :-D:-D
emeczka no dla mnie to dziwne chociaż może my się nie znamy na tym ;-):-D a faktycznie może to nie wody były cholera wie :-D z resztą przymrużam na pewnie kwestie oko ;-);-) chyba się rozumiemy hahhahaha
dodi bidulooooooooooo tulam mocniutkooooooooo żeby córeńka wyszła w tyg sama bez oxy :*:*:*:* &&&&&&&&
Powiem Wam,że w sklepie było 3 ciężarne ze mną włącznie i dwie już po terminie jedna tam 2 dni ale duga 8 i nie idzie do szpitala bo się boi oxy :baffled: coś za dobrze w tych brzuszkach dzieciaczkom ostatnio ;-)
mailuj u mnie nie jest głośno,ale mam jednych takich sąsiadów dwa piętra nad nami :baffled: porażka totalna młodzi ludzie z roczną córcią ale imprezy robią aż gwizda cholera :baffled:
Aaaaaaaaaaaaa już wrzucam sms od Maqnio Rózinka na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Ostatnia edycja:
ahahahhaha to chyba maqnio jednak sie cieszyla ze jej CC zrobili jak Rozia 4330 wazyla i 57 cm :-D gdzie takiego wielkoluda przez tak maly otwor wycisnac :-D
Maqnio kochana juz masz swojego skarba <3

Kurcze no ale chociaż mąż Moniki nie będzie się bał brac na ręce w sumie chciałabym żeby moja tyle ważyła :-D:-D taka pewniejsza bym była :-D:zawstydzona/y: Emcia a my czekać będziemy hahaha na swoją kolej :-D:-D mogli nam szybciej zrobić te bobaski hahahaha te nasze niedobrzelce :-D

orchi bo my to w ogole w zupelnie innej kolejce stoimy, takiej przybocznej rezerwowej w razie gdyby ktorejs sie termin przedluzyl itd.. :-D tez sobie tak myslalam o tym czemu ja wczesniej w ciaze nie zaszlam, a teraz czuje sie poszkodowana ze prawie ostatnia i jeszcze numerka z kolejki zapomnialam wyciagnac, to juz zupelnie nie wiadomo kiedy dojde do konca :-D
i masz racje ze jak takie dziecie duze wyjdzie to przynajmniej sie te nasze chopy by poczuly pewniej, a nie taka kruszynke co nie wiadomo zktorej strony chwycic zeby nie zlamac :-D

Hahahaha kolejka po numerek cholera ja tez nie wyciągnęłam :-D:-D więc będę do sierpnia czekała :-D:szok:
Ale widzisz Emeczka plus taki,że się napchamy jeszcze owocami i pikanteriami hahaha

reklama
a te z dzieciaczkami niech tylko zazdroszcza ze calej tabliczki czekolady wchlonac nie moga :-D :-D :-D
zawsze to jakies plusy mozna dostrzec :-D

a wlasnie, to my stoimy w kolejce po numerek, dopiero jak go wyciagniesz to mozemy sie wciskac w ta glowna :-D ahhahah leze xD

Ostatnia edycja:
Do góry