reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

em_ka... jejku przez 3 dni to chyba oszaleję..tak mi się teraz juz dłuża te dni ze szok..

Pippi, no u nas biora po 7 dniach do szpitala i wtedy pewnie tak ze 3 dni tam poleże zanim zadecydują co ze mna zrobić...

aha czyli od razu z torbą w piątek masz się stawić i czy coś się dzieje czy nie to zostajesz?

reklama
Ale ja mam dziś obroty :szok: ale wycwaniłam się i poczłapałam do samoobsługowego gdzie rachunki tam popłaciłam a przy okazji trafiłam na dostawę arbuza hihi później mieszkaniówka i ciucholand zaliczyłam :tak::-D :zawstydzona/y: uffff a nadal mam energii chyba mi dziś złą krew upuściła pani pielęgniarka :-D:-D
emeczka no dla mnie to dziwne chociaż może my się nie znamy na tym ;-):-D a faktycznie może to nie wody były cholera wie :-D z resztą przymrużam na pewnie kwestie oko ;-);-) chyba się rozumiemy hahhahaha
dodi bidulooooooooooo tulam mocniutkooooooooo żeby córeńka wyszła w tyg sama bez oxy :*:*:*:* &&&&&&&&
Powiem Wam,że w sklepie było 3 ciężarne ze mną włącznie i dwie już po terminie jedna tam 2 dni ale duga 8 i nie idzie do szpitala bo się boi oxy :baffled: coś za dobrze w tych brzuszkach dzieciaczkom ostatnio ;-)
mailuj u mnie nie jest głośno,ale mam jednych takich sąsiadów dwa piętra nad nami :baffled: porażka totalna młodzi ludzie z roczną córcią ale imprezy robią aż gwizda cholera :baffled:
Aaaaaaaaaaaaa już wrzucam sms od Maqnio Rózinka na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Ostatnia edycja:
ahahahhaha to chyba maqnio jednak sie cieszyla ze jej CC zrobili jak Rozia 4330 wazyla i 57 cm :-D gdzie takiego wielkoluda przez tak maly otwor wycisnac :-D
Maqnio kochana juz masz swojego skarba <3

Kurcze no ale chociaż mąż Moniki nie będzie się bał brac na ręce w sumie chciałabym żeby moja tyle ważyła :-D:-D taka pewniejsza bym była :-D:zawstydzona/y: Emcia a my czekać będziemy hahaha na swoją kolej :-D:-D mogli nam szybciej zrobić te bobaski hahahaha te nasze niedobrzelce :-D

orchi bo my to w ogole w zupelnie innej kolejce stoimy, takiej przybocznej rezerwowej w razie gdyby ktorejs sie termin przedluzyl itd.. :-D tez sobie tak myslalam o tym czemu ja wczesniej w ciaze nie zaszlam, a teraz czuje sie poszkodowana ze prawie ostatnia i jeszcze numerka z kolejki zapomnialam wyciagnac, to juz zupelnie nie wiadomo kiedy dojde do konca :-D
i masz racje ze jak takie dziecie duze wyjdzie to przynajmniej sie te nasze chopy by poczuly pewniej, a nie taka kruszynke co nie wiadomo zktorej strony chwycic zeby nie zlamac :-D

Hahahaha kolejka po numerek cholera ja tez nie wyciągnęłam :-D:-D więc będę do sierpnia czekała :-D:szok:
Ale widzisz Emeczka plus taki,że się napchamy jeszcze owocami i pikanteriami hahaha

reklama
a te z dzieciaczkami niech tylko zazdroszcza ze calej tabliczki czekolady wchlonac nie moga :-D :-D :-D
zawsze to jakies plusy mozna dostrzec :-D

a wlasnie, to my stoimy w kolejce po numerek, dopiero jak go wyciagniesz to mozemy sie wciskac w ta glowna :-D ahhahah leze xD

Ostatnia edycja:
Do góry