reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ja też nie spałam. najpierw nie mogłam spać do 2, razem nie spaliśmy, a potem nie spałam od 5. Ale myślałam że to w związku z moimi problemami. Teraz siedzę w pracy (ledwo siedzę), i słyszę że dziewczyny też nie spały. Chyba jakaś dziwna noc była, do tego drastyczna zmiana pogody.

Ostatnia edycja:
reklama
ja sie obudzilam 2 razy ale szybciutko zasnelam. Zasypiam na kolderce bo mamy tak goraco w pokoju wieczorem, no ale w nocy sie troszke ochladza bo grzejniki przestaja grzac, wiec na spiocha sciagnelam z mojego D kolderke i tym kacikiem z jego strony sie przykrylam, a on bidok nie mial sumienia ze mnie sciagac i taki zmarzniety sie obudzil :-D ale jestem niedobra, nawet tego nie pamietam ^^
Corin trzymaj sie jakos, koledzy twojego to juz chyba nie tak wazne wydarzenie jak mama, wiec powinnas miec wiecej spokoju i ukryc sie gdzies w rogu :-D . Nie bedzie tak zle, pozniej sobie odpoczniesz :-) a na bezsennosc nie probowalas napic sie naparu z melisy przed snem? pozdrawiam :)

Dziewczyny możecie mi przypomnieć co brałyście na ból gardła? Szukałam w wątku o przeziębieniach ale nie moge znaleźć a coraz bardziej mnie bierze...

Corin wizyta tych mam chyba będzie cięższa niż sami koledzy. Trzymaj się.

Niom ja mamy dzieciaków to nie da rady,... Ale wierzymy w Ciebie, że dasz radę!
Co do nocy.... to też jakoś nie moglam zasnąc walalam się z boku na bok a najgorsze ze niby powinno się spać na lewym a mi szybko ręką drętwieje nawet jak leżę na plecach.... to czasmi czyje mrówki w ręku i 2 palcach wrr... a lubie spać na prawym boku a ponoć nie zdrowo. Jeszcze śpie tak lekko na brzuchu, ale powoli trzeba to zmienić. Podsumowując moja noc tez nie byla super, chyba cos bylo w gorze ze tak sie meczylyśmy.....

reklama
mi po 2 dniach czulam rożnicę moze dlatego ze juz u Ciebie bardzo polecialo preziębiebienie a pijesz 3 razy dziennie?? ja powiem tak ze pilam tylko go a tych tabletek wiezlam tylko 1szt. i starczylo teraz lekko kicham.... ale jest ok bo chodze cacly czas wszedzie i do pracy z dzieciakami... wiec oby one nie zarażaly... a teraz 4 dni week wiec siedze w domku. Na noc miod maselko mleko i czosnek....
aaa wlasnie ja 3 dni pod rzad na noc jadlam sos czosnkowy wlasnej roboty i ziola do jedzenia moze dlatego tez inaczej...... lub po prostu każdy organizam jest innyyy.. życzę zdrówka!

Do góry