reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Anulka ja tych gazetek nakupowalam jak bylam w pl, z checia bym sobie je czytala bo jest duzo przydatnych rzeczy. Nie wiesz moze czy mozna zamowic prenumeraty za granice zeby mi to przyszlali?

hanami witaj wsrod zywych :-) super ze z dzidkiem ok. Pytalas sie moze o cene USG w 3 albo 4D? bo z tego co wiem to jest koszt 150 E ale moze ty wiesz gdzie robia to taniej czy cus ... ja sie troszke martwie badaniami ktorych jeszcze w ogole nie mialam, dopiero w ten poniedzialek pojde pierwszy raz tutaj w hiszpanii. nie wiem czy dobrze zrobilam ze tyle czekalam czy nie. w koncu juz mi sie zacznie 12 tc ...

dodi_misia, maqnio, amichetta to wy tak wczesnie macie te terminy, o prawie caly miesiac szybciej niz ja, z tym ze nigdy nic nie wiadomo ktorej sie pospieszy, ktora w terminie, a ktorej opozni. Ja mam niby na tego 25 lipca takze jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem to wy bedziecie mialy odchowane brzdace, a ja bede opisywac przygode z porodowki :-D

Ostatnia edycja:
Oj gazetki to ja też uwielbiam czytać o dzidziolach.

Właśnie, tak może się zdarzyć, że te kobietki które maja termin na koniec lipca będą juz rozpakowane, a my nadal będziemy czekać.. Taka juz natura:)

Spadam na obiadek do mamy.. będe wieczorkiem! pa miłego dzionka!

Amichetta, myślałam że chodzi o Osóbke, bo on też ze Św. Zofii i też taki słynny w Wawie. Ale dziękuję. Sprawdzę na mapie gdzie tamten przyjmuje, bo to też istotne w tym wielkim mieście

Ślimakowa, profesor powiedział, że to albo zespół Turnera (wady wszystkiego) albo poważne wady serca (tak duży rosnący obrzęk jest podejrzeniem braku lewej komory serca co nie jest wyleczalne). Ciąży z zespołem Turnera mogę nie donosić do wyniku badań amniopunkcji,lub jeśli dziecko się rodzi 95% z nich żyje miesiąc.

Niestety wiadomośc cała nie przeszła.
Mart81 tutaj masz kochana link do przychodni www.gabinety-lucka.pl. On przyjmuje w pon i czw od 16 do 20. a dojazd nie ejst zły bo to 10 min od Zawiszy piechotą.
Poczytaj jeszcze o lekarzach, popytaj i na pewno wybierzesz kogoś kto Was poprowadzi przez ciążę.
Pozdrawiam

Em_ka - co do 3d czy 4d nie pytalam sie jak jest w Hiszpanii - ja sie wybieram w lutym lub marcu do Polski,tam jest o wiele taniej...Zreszta sama nie wiem czy robic czy nie - moj T. nie chce, mowi ze on woli ogladac malenstwo jak juz bedzie na swiecie anie podgladac poprzez 4d.... Moze i ma racje...?
Co do badan genetycznych w Hiszpanii - nie wiem jak jest w Mostoles ale tutaj w centrum to troche sie czeka na termin badania, wiec moze dowiedz sie zawczasu co i jak. Ja mialam genetyczne robione wczoraj, w 12 tyg + 4....

veronique myślę, że nie ma co się martwić niebolącymi cyckami. Mnie bolały tylko na początku, teraz prawie ich nie czuje. Czasami tylko mnie zakują albo właśnie sutki bolą ale to już rzadko.

reklama
Do góry