laseczki ja usnelam dopiero o 8:30
wiec powiedzialam ze na SR nie ide bo musialabym wstac o 8:50 a wolalam sie przespac zeby jak zombie pozniej nie chodzic. Mala takie mi juz pozycje przybiera ze ciezko stwierdzic czy tam ona siedzi czy cos innego
orchis no wlasnie co do anulki to ponoc napisala eska ze jej wody odeszly, wiec skoro sie pozniej okazalo ze sie tylko saczyly to dla mnie i tak nienormalne jest zeby od 3 w nocy do dnia nastepnego do 7 rano nic z nia nie zrobili :/ moze to wody nie byly tylko sluz, mi jak wyjdzie czasami to taki wodnismy ze mam wrazenie jakby sie wlasnie wody saczyly...
Nie chce sie wymadrzac , moze i taka opcja jest mozliwa zeby z saczacymi wodami lezec 20 pare godzin bez prowokacji, no ale...
balkan twoj maz mnie powalil tym textem ,,a co o tych objawach pisza na twoim forum"
dodis moze twoja mala chce zobaczyc na ile jest w stanie sie rozciagnac skora na brzuchu , tak jak u maqnio ale lekarze ja zaskoczyli decyzja i pewnie wyjdzie niezadowolona z brzuszka
skoro moja wrozba na nia podzialala to tobie tez ja powiem, ze zacznie sie cos za 3 dni, jakies skurczybyczki czy cus a potem porod
moze sie przestraszy !!
wszystkim brzuchatom zaciskam kciuki, tym co maja wizyty ale najmocniej trzymam za te rodzace :* &&&&&&&&&&