reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin nie zostawiaj nas nooooooo :confused2: kazda sie juz powoli wylacza bo wielki dzien lada moment, ja chrzanie tylko jakies glupoty ale na dobra sprawe tez nie jestem na bierzaco bo w ogole nie pamietam co ktora pisala. A jak nie zajrze jeden dzien to nawet nie nadrabiam zaleglosci bo mi sie najnormalniej w swiecie nie chce. Pisz do poki bedziesz mogla, jakos sie wesprzemy wpolnie i dotrwamy do konca szczesliwe :-)

Ania kurczak no, ja tez blodnynka :-D no to zart mi nie wyszedl bo nawet nie wiem co odpowiedziec ahahahha :-D

reklama
oj corin nie możesz przestać "nadawać na tych samych falach".. po to jesteśmy abyś miała gdzie wchodzić i gdzie marudzić - więc nie wymyślaj :) jesteśmy tu dla siebie
z tą Anulką faktycznie coś dziwne.. co prawda po odejściu wód, one nadal chronią maluszka, ale taka długa zwłoka to coś nie tak..

konwalianka no dla mnie to cos na prawde dziwnego , bo albo jej o tej 3 wody nie poszly, albo lekarze koniowaly i tak dlugo zwlekaja a pozniej beda antybiotykami faszerowac, bo jak sie za dlugo cedza to zawsze podaja jakies swinstwa.

Dziewuchy nie bawic mi sie tu w lekarzy:-p Aj mysle, ze oni sie na tym znaja i wiedza co robic z Anulka. A moze juz jest po wszystkim tylko nie dala jeszcze rady napisac;-)

Ania .. no moze :-D a ja i tak swoje wiem :-p

kurde mam na cos chcice ale nie wiem na co, a nawet jesli bym wiedziala to nie chce mi sie tylka ruszyc do sklepu, wiec zostane z moim niezaspokojeniem :<

Corin!!!! Nie zgadzam się kategorycznie - marudź sobie ile wlezie, ale zostań!!!!!

ślicznościowa dziewusia z Natalki!!! No i rzeczywiście nieźle owłosiona.... :)

Ja juz po obiadku chińsko - tajskim.... pychota..... może jutro ostatnia pizza.....

Psota - no i sobie wysniłaś!!!! :)

Dzieki dziewczyny, az mi sie lezka w oku zakrecila, problem w tym ze od kilku dni moje samopoczucie jest beznadziejne i tak jak pisalam wam wczoraj, chodze tylko i marudze. Sama mnie to wkurza a co dopiero was. Wiec wole siedziec cicho. Do tego wszystkiego mala dzis rusza sie jeszcze mniej niz wczoraj co mnie dodatkowo dobija - o i znow zaczynam...

Obiecuje zagladac, ale z pisaniem juz nie obiecuje nic.

Corin, najwyraźniej takie są uroki ciąży.... jak nic Ci nie poprawia nastroju to chodź i marudź - kiedyś musi przejść.... jak nie przejdzie, to Cię mąż z domu wyrzuci, bo ile można ze zrzędzącą babą w domu wytrzymać.... i do tego jeszcze z własną nieznośną matką na dokładkę.... musi mieć facet teraz niezłą cierpliwość..... ;)

Co do ruchów to ja też mam takie dni, że chodzę po ścianach, bo Mateusz się nie rusza.... jak masz tętno na detektorze to przecież jest wszystko OK, a jak sie bardzo denerwujesz to jedź na IP - zbadają CIę dokładnie, może to CIę nieco uspokoi......

reklama
Do góry