reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Corin nie zostawiaj nas nooooooo :confused2: kazda sie juz powoli wylacza bo wielki dzien lada moment, ja chrzanie tylko jakies glupoty ale na dobra sprawe tez nie jestem na bierzaco bo w ogole nie pamietam co ktora pisala. A jak nie zajrze jeden dzien to nawet nie nadrabiam zaleglosci bo mi sie najnormalniej w swiecie nie chce. Pisz do poki bedziesz mogla, jakos sie wesprzemy wpolnie i dotrwamy do konca szczesliwe :-)

Ania kurczak no, ja tez blodnynka :-D no to zart mi nie wyszedl bo nawet nie wiem co odpowiedziec ahahahha :-D

reklama
oj corin nie możesz przestać "nadawać na tych samych falach".. po to jesteśmy abyś miała gdzie wchodzić i gdzie marudzić - więc nie wymyślaj :) jesteśmy tu dla siebie
z tą Anulką faktycznie coś dziwne.. co prawda po odejściu wód, one nadal chronią maluszka, ale taka długa zwłoka to coś nie tak..

konwalianka no dla mnie to cos na prawde dziwnego , bo albo jej o tej 3 wody nie poszly, albo lekarze koniowaly i tak dlugo zwlekaja a pozniej beda antybiotykami faszerowac, bo jak sie za dlugo cedza to zawsze podaja jakies swinstwa.

Dziewuchy nie bawic mi sie tu w lekarzy:-p Aj mysle, ze oni sie na tym znaja i wiedza co robic z Anulka. A moze juz jest po wszystkim tylko nie dala jeszcze rady napisac;-)

Ania .. no moze :-D a ja i tak swoje wiem :-p

kurde mam na cos chcice ale nie wiem na co, a nawet jesli bym wiedziala to nie chce mi sie tylka ruszyc do sklepu, wiec zostane z moim niezaspokojeniem :<

Corin!!!! Nie zgadzam się kategorycznie - marudź sobie ile wlezie, ale zostań!!!!!

ślicznościowa dziewusia z Natalki!!! No i rzeczywiście nieźle owłosiona.... :)

Ja juz po obiadku chińsko - tajskim.... pychota..... może jutro ostatnia pizza.....

Psota - no i sobie wysniłaś!!!! :)

Dzieki dziewczyny, az mi sie lezka w oku zakrecila, problem w tym ze od kilku dni moje samopoczucie jest beznadziejne i tak jak pisalam wam wczoraj, chodze tylko i marudze. Sama mnie to wkurza a co dopiero was. Wiec wole siedziec cicho. Do tego wszystkiego mala dzis rusza sie jeszcze mniej niz wczoraj co mnie dodatkowo dobija - o i znow zaczynam...

Obiecuje zagladac, ale z pisaniem juz nie obiecuje nic.

Corin, najwyraźniej takie są uroki ciąży.... jak nic Ci nie poprawia nastroju to chodź i marudź - kiedyś musi przejść.... jak nie przejdzie, to Cię mąż z domu wyrzuci, bo ile można ze zrzędzącą babą w domu wytrzymać.... i do tego jeszcze z własną nieznośną matką na dokładkę.... musi mieć facet teraz niezłą cierpliwość..... ;)

Co do ruchów to ja też mam takie dni, że chodzę po ścianach, bo Mateusz się nie rusza.... jak masz tętno na detektorze to przecież jest wszystko OK, a jak sie bardzo denerwujesz to jedź na IP - zbadają CIę dokładnie, może to CIę nieco uspokoi......

reklama
Do góry