reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

silvia o tych dwóch firmach słyszałam od koleżanki że bardzo dobre, a podobno polska firma nati też ma niezłe, a dużo tanśze, ok 140 zł. wierzę jej bo to chustomaniaczka, ma tego kilka i nosi małą od ponad roku, praktycznie nie używając wózka. Więc stwierdziłam że dla mnie początkującej taka starczy, zobaczymy co potem.

corin jak najbardziej może być bezbarwny

jak odejdą wody a nie ma się żadnej infekcji to spokojnie można jeszcze kilka-kilkanaście godzin czekać na skurcze - wody są cały czas produkowane, więc dziecko nie ma zupełnie sucho. Jak się ma paciorkowca to trzeba od razu jechać do szpitala, żeby podali antybiotyk - ja mam takie zalecenie

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, odebrałam wyniki tego drugiego posiewu moczu i wynik: bakterii nie wyhodowano, ufff... Lekarz miał wiec racje, złe pobralam próbkę.

Hej widzę że rozpakowywanie idzie pełną parą:-)
Szkoda że ja nie należe do tej grupki... Pomimo terminu na jutro:-(
Chociaż wczoraj wieczorem miałam skurcze i wg zalecenia położnej wziełam Alvedon( paracetamol) na rozluźnienie szyjki. I wzieło i przeszło. Widocznie to nie bylo to.:no:
Dziś za to od rana dostałam powera. Wydepilowałam nóżki, zrobiłam obiad, posprzątałam troche w domku. No i spakowałam w końcu torbę do szpitala... Małego narazie:eek: moje rzeczy czekają na odpowiednia torbę wszystkie wydają mi sie za duże :-D. Idę poprasować jeszcze trochę, odkurzę, wysprzątam łazienkę, załatwie ostatnie papierkowe sprawy firmowe i zajmę się sobą do końca. Jak to mówicie "odpicuje się" :-D
milego dzionka:-)

Dziewczyny skad Wy takie owłosione te dzieciaczki bierzecie?:-) Amtko jak mi sie te ciemne wloski u dzieciaczkow podobaja! Mam nadzieje, ze moje tez bedzie takie mialo:-p Natalka śliczna i moja mała tez na poczatku miala miec tak na imie:)

boziu ale sliczna czarnulka z Natalci :-) Sestinko gratulacje :* piekna masz coreczke.

ANiu powiedziec ci dokladnie czy w przenosni skad sie biora owlosione dzieciatka (?) :-D :-D :-D

Ej cos mi tu nie gra a Anula. Niby o 3 rano jej wody zaczely wylazic, jest godzina 17 a oni zadnej decyzji nie podejmuja jesli akcja sie sama nie zaczela?:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, ja sie chyba z wami pozegnam na jakis czas. Mam wrazenie ze przestalam z wami nadawac na wspolnych falach. Wchodze tu i tylko marudze. Bez sensu.

Bede zagladac co jakis czas zeby byc na biezaco z waszym rozpakowywaniem sie, a gdyby przez przypadek i mnie wzielo, to dam wam znac smsowo.

Poki co zycze wam powodzenia w tych najwazniejszych zyciowych chwilach.

Do góry