reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Sis, no numer by był, a śmiałyśmy się z Moniką, że Różyczka czeka na Dawidka, hehe;)

Marzenko, teraz Ty przejmujesz funkcje czarownicy;)

Hej, hoho, ale sie dzieje...

U mnie poltorej doby boli i nic. Dzis z rana doszly skurcze i nawet zaczely sie regulowac i wyciszyly sie. Od dwoch godzin nic mi nie dolega, ani kregoslup ani skurcze. Ot, poprostu sobie przeszlo. Samo od siebie... :-[

Rano znalazlam na bielznie " cos" czop? Czy on moze byc mlecznobialy, bez sladu krwi?

marzenko dzięki za wieści ale jak tak długo się sączą wody to nie powinni oxy dać i wywołać ??/ kurcze prawie 12 godzin wody jej odchodzą :eek:
Corin ja nie wiem już powiem Ci słonko,że głupieje :-) czy tam ma być krew czy sama galaretka :-D

Corin, mnie dzisiaj dosłownie zalał czop, tego było tyle, że szok, był jak galaretka i cały podbarwiony świeżą krwią. Ja mam jakieś tam skurcze na KTG, których wcale nie czuję, rozwarcie się zrobiło, też jakoś specjalnie nie odczuwałam bólu, tylko to parcie na krocze, każda z nas jakoś inaczej to wszystko przechodzi.

Sis, mojej mamie o 4 rano odeszły wody, a o 12 już mały był na świecie.

Pranie powiesiłam i jak zwykle chmurzy się :-D ja to mam pecha jak nic z tym praniem :-D
No właśnie sis po wodach to już raczej się długo chyba nie czeka z porodem bo to i dla szkraba niebezpieczne się robi :eek:

Sis, podobno do 12 godzin, ale ja nie usłyszałam tego od lekarza, tylko gdzieś czytałam, w M jak mama, czy czymś w tym stylu;)

Ale mnie krocze napitala, hehe;)

reklama
Do góry