reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

dziewczyny ja piłam herbatę z liści malin ze 2 tygodnie przed porodem no i mnie nie ochroniło przed pęknięciem szyjki, wiec z przymrożeniem oka na te specyfiki...

katerina, ja innych boli niż bez oxy nie znam.. a te są .. zaj. bolesne:-)

reklama
Aneta a ja sobie wmawiam ze to tylko jeden dzien a potem juz ma się swoje malenstwo przy sobie

Albo i parę minut ;-)
Mojego szwagierka jak rodziła to mówiła że jedna co przyszła po niej w 10 minut się uwinęła.

Dobra, ja idę się odstresować na mieście. Może coś pomoże, bo jakiegoś nerwa mam.
Miłego dnia życzę i bezkłopotowych rozpakowywań.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, jak tylko mi się coś przyśni, to daje znać, hehe;) Dziękuję za kciukasy, jesteście kochane! :*

Marzenko, lepiej być w szpitalu pod kontrolą, jeśli się coś dzieje, nie ma sensu ryzykować, trzymam kciuki!

Sis, ja mam ucho czerwone;) A o kim Wy mówicie z tymi wodami? EDIT: już przeczytałam;)

Ja pisałam do Sestinki, ale nie odpisuje. Za to Maqnio napisała mi, że jest w szoku, że nasze malenstwa mogą przyjść na świat w tym samym dniu, hehe;)

Ostatnia edycja:
marzenko, trzymam kciukasy, napewno wszystko bedzie dobrze. Bedziesz pod dobra opieka.
psotka dobre wiesci. juz niedlugo utulasz swoja kruszynke
kociatka, ale masz uparciucha. nic go nie rusza.
pippi zycze ci aby sie cos ruszylo u ciebie. Moglabys podac nazwy tych chust, bo ja tez sie nad tym zastanawiam. ja znam tylko Didymos (bardzo drogie) i amazonas

reklama
Do góry