reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej hej

psotka no jak nic sobie wyśniłaś - jak masz świeżą krew to na pewno coś tam się dzieje już... wybierasz się do lekarza? podobno dzień przed porodem dzieci jakby "zastygają" i mało się ruszają

no sestina już pewnie rozpakowana....

ciekawe co u maqnio? i u Anulki?

marzenko &&& za wizytę

ech a u mnie cisza, malutka się rozpycha i to tyle z objawów ciążowo-porodowych:-D:baffled:

dla reszty mamuś na dobry dzień ;******

reklama
Pippi u mnie cisza też ale dziś już 3 razy w wc byłam leci dołem cholera jasna :wściekła/y::-D
No ciekawe jak sestinka się czuje ona miała chyba pełną narkozę więc pewnie teraz jak pijana jest :eek:

orchidea u ciebie cisza to dobrze, mała ma czas, spójrz na mój suwaczek:szok:

u mnie na + 11 kg, czyli nie tak strasznie biorąc pod uwagę ilości jakie pochłaniam w ostatnim miesiącu, a dzisiaj też będę miała dzień obżarstwa - wszystkie niewskazane na początku karmienia dania już czekają:-D a na obiad będzie hinduskie ostre żarcie:-D

Pippi nooo pewnie,że czas mam :-D wcale nie spieszno mi do porodu naraziemi tak dobrze jem co chce jeszcze i wielki plus tego mam hahaha
u mnie 7,5kg już więc jem ile się da hahahaha
Może po "ostrym jedzonku" maleństwo Twoje wyjdzie hihi &&&&&&&&&&&&&&

No cos ostatnimi dniami forum podupada :tak: mało coś dziewczyn zagląda :eek:
A pewnie wyrabiaj smaki nie ma jak to dobry guścik smaków maluszka :-D
Ok idę na miasto połazić póki nie pada zajrzę później jak coś będę o psoci wiedziała dam znać a może sama tutaj wejdzie i naskrobie cuś :-D
:*:*:*:*:*:**:

reklama
ja nie rodzem jeszcze :-D nawet glupi czop sie jeszcze trzyma wiec spoko foczki :-D i wlasnie sobie uswiadomilam ze moj termin sie zbliza wielkimi krokami a ja dalej nie wiem jaki moj los.. czy CC czy SN.. straszne to jest, zyc w takiej niezwiadomosci :szok:

Do góry