reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Cześć Marzenka! Cześć Dziewczyny!

jakie sliczne te Wasze dzieciaki - ja też już chcę! A tu jeszcze 2 dni.....

Trzymam dziś kciuki za Maqnio i Sestinkę!!!!!

Mi się śniło, że urodziłam bliżniaki - Szymona i Mateusza - nie wiem, skąd mi się ten Szymon wziął.... w każdym razie wielkie chłopaki byli.... :)

Psotka, a Ty sie Kochana, zgodnie z własnym snem szykuj na jutro.... :)

dziś musze swojego męża do jakiejś knajpy na obiad wyciągnąć.... zastanawiam się nad jakąś chińszczyzną może - mamy ostatnie 2 dni we dwoje..... właśnie wczoraj sobie uświadomiłam, że czwartkową noc casłan nasza trójka spędzi oddzielnie..... to takie dziwne uczucie....

Dzień dobry Słonka!

Kciukule za Maqnio i Sestinkę!

Marzenko, może i Twój sen jest proroczy;) Bo ja od 5:50 walczę z czopem wypływa w takiej ilości, że jestem w szoku i to ze świeżą krwią, całą noc bolał mnie brzuch, jakna okres, dzwoniłam do swojego lekarza, ale chyba ma obchód, bo nie odbiera, poczekam do 9:30 i zadzwonię jeszcze raz;)

Konwalianko, ja trzymam kciukasy za pierwszą wizytę Tymusia u pediatry:)

Balkan, myślisz, że te mój sen się spełni? ;) Wyciągaj męża raz dwa na cos pysznego:)

SMS od Sestinki z 6:30 na smsowym wątku:)

A Dawidek siedzi tak cichutko, jak mysz pod miotłą, zaczepiam go, ale nie bardzo chce współpracować.

Marzenko, trzymam kciukasy za wizytę!

Dzieje sie dzieje, psotka to pewnie i tak na badaniu wyladujesz. Balkan ciesz sie swoboda poki mozesz, Marzenka standardowa wizyta na tym etapie ciazy i jest bardzo wazna, by nic nie przegapic. Konwalianka dla Ciebie teraz kazdy nowy dzien to nowe przezycia. Ide zobaczyc co sestinka skrobnela. Ja mam wizyte jutro, a dzis przychodzi polozna.

witam sie,
Marzenka kciuki za wizyte
Konwalianka wspolczuje nocki, ale pewnie zmeczenie mija w momencie spojrzenia na maluszka. powodzenia u pediatry.
Balkan witaj, dobry pomysl, nalezy wam sie takie wyjscie.
Psotka, moze u Ciebie juz cos sie rozkreca.
Maqnio, Sestina kciuki zacisniete
Kwoka witaj
Ktos wie co u Anuli, miala wczoraj skurcze ?

ide sprzatac mieszkanko. Milego dnia

reklama
Doberek lasencje i bąbelki :*:*:**:
maqnio &&&&&&&&&&& zaciskam i mam nadzieję,że dziś się dowiesz co i jak albo już ujrzysz Różyczkę :*:*:*
sis nooo to Dawiduś chyba szykuje się do nas :-D &&&&&&&&&& ;)
sestinka &&&&&&&&&&&&& w sumie jak o 8mej to już po może jesteś :-D:-D
balkan no ładnie jeszcze bliźniaki Ci w głowie :-D i to na dwa dni przed cc :-D
Buziam wszystkie mocnooo i ściskam nie za mocno
Aaaaaa zdjątka szkrabków przesłodkie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry