reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny, to parcie na krocze mnie wykończy chyba;)

Pippi, Kociatka, ja się z dnia na dzień czuję gorzej, dzisiaj praktycznie wstałam z łóżka tylko do lekarza, siusiu i jeść;)

Maqnio, trzymamy z Dawidusiem mooooooocno kciukasy za Was!!! Buźka Kochana:* No i Wisieńka mnie zostawiła, teraz Ty… ehh… ;)

Gon1a, jak sielankowo to zabrzmiało:) Aż Ci pozazdrościłam;)

Em_cia, eee Ty łakomczuchu! ;)

Silwia, dobrze, że wszystko oki :)

NiL, jeszcze wszystko przed Tobą, 4 się jeszcze nie skończył, a 5 nie zaczął;)

No dziewczyny, ja mam +12 kg … ;)

reklama
Psotka, ja też mam +12kg

Iwonuś, no Misia pojechała wczoraj z moją mamą i ciocią do Łeby na tydzień.. pierwszy jej taki wyjazd bez nas...jakoś tak miałam wątpliwości, ale mała tak się ucieszyła, że nie mogłam jej zabronić..

Psotko, nie daj sie tym zlym fluidom........ Ciezko jest juz, wszystko obolale i opuchniete, ale damy rade! Boli okrutnie i do tego pecherz pewnie Ci trzeszczy w szwach? Biedaku, znam to uczucie. Ale to oznacza ze juz niedlugo!

dodiś to czujecie się z mężem jak po ślubie heh :-D
moja córcia też wyjeźdza na wakację do cioci na czas kiedy będę w szpitalu.

psotka,dodi w takim razie przytyłyście książkowo :tak: ja w poprzedniej ciąży też miałam +17 ale schudłam w sześć tygodni aż byłam w szoku, że tak szybko się udało jeszcze z moją przemianą materii... mam nadzieję że tym razem też tak będzie ;-) oby:-)

Zmykam się prysznicować i do łóżeczka, bo ziewam jak smok, życzę wszystkim dobrej nocki i kolorowych snów papatki :-)

Ostatnia edycja:
Iwonuś, w poprzedniej ciązy też miałam 12,5kg na plusie.. na moją przemianę też nigdy nie narzekalam:):) tylko teraz kilka tyg w ciązy miałam z tym problem...ale już przeszło hehe
A u nas po ślubie dopiero rok w sumie...a Misia ma prawie 6 lat :-D:-D więc teraz nam tak dziwnie samym...

Psotko kochana wiem ze cie juz wszystko meczy i dobija , tez tak mam ale cały czas sobie mówie ze czuje sie dobrze a co mam mówic , ze krocze boli i chodzic nie idzie , ze wstac ciezko , cała tez jestem spuchnieta jak bania jutro chyba w kapciach do lekarza pójde , ale tłumacze sobie ze tak musi byc bo to w koncu koncówka ciazy

tez kochana przestaw sie na takie myslenie, bo nic na to nie poradzimy ze mamy takie zmiany w swoim organiźmie , musimy to przetrzymac dla naszych kochanych dzieciaczków
Trzymam kciuki za ciebie ze samopoczucie bedzie lepsze

Dodi, ale Ty to szczupaczek jesteś, a ja pyzunia;)

Kociatka, no ja na to liczę, że już bliziutko;)

Iwonuś, to szybko schudłaś! Super!

Marzenko, ja myślę bardzo pozytywnie i z przymrużeniem oka piszę o swoich dolegliwościach. Wiem, że tak musi być, każda z nas musi dać radę, nie mamy innego wyjścia:) Ale dziękuję za dobre słowo:)

Uciekam spatuchny, spijcie dobrze Mamusie:)

dobranoc psotko aby jutro było lepiej

Ciekawe w czym ja jutro pójde do lekarza jak nie mam w co nogi wsadzic , chyba w kapciach , mam nadzieje ze mnie nikt nie wyrzuci , w nosie to mam przeciez nie pójde na boso

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry