reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Iwonus ja juz nawet na wage nie staje i caly czas mowie lekarzom ze waze 78 kg a tak na prawde przytylam na pewno :-D i waze ok 80 albo wiecej ahahhahaha az wstyd sie przyznac :-D (czyli ok +20 ) :-D

anulka poczekaj jeszcze chwile, jak bedziesz miala co 10 to sie zbieraj i to szybko

Ostatnia edycja:
reklama
iwonus a daj sobie luziku kochana, martwic sie będziemy pózniej, wcinaj jesli masz ochote, ja jestem pączek, ale co tam, potem bede z siebie wyciskac siódme poty:)
nil na pewno na dniach sie rozkreci, trzymam kciuki!!!
anulka &&&&&!
emka ja juz 85 kg,na plusie 13 kg ale co tam juz dzis wszystko mi jedno, najwyzej potem bede płakac z rozpaczy:-)a poza tym ty wysoka jestes wiec tak nie widac, a ja mam zaledwie 163 cm wiec juz jak orka wyglądam:)

Ostatnia edycja:
emka dokładnie, po co sie martwić na zapas:-)

dobra Brzuszki ide w kimke - o ile wogóle z tej ekscytacji usnę. Trzymajcie sie cieplutko, jeszcze raz dziekuję za wszystkie ciepłe słówka!! trzymajcie prosze za Nas kciuki!!! Buziamy!!!!!

Ostatnia edycja:
maqnio przez ciebie sobie obietnice skladam, kupienia w tym tyg kebaba w ciescie :-D a najbardziej lubie jak moj D jest najedzony i zostawia mi pol swojego, wtedy pochlaniam swojego i polowke od niego :-D :-D :-D

No ja też ginkowi ściemniłam i odjełam sobie 1 kg a co tam podałam 74 a miałam 75,3 :-D taka waga aż wstyt się przyznać... jak idę na spacer to czuję się jak słoniątko ledwo się turlam :-D
a z tym suwaczkiem to niezły pomysł em_ka :tak:

Maqnio, jak masz fajnie!!!! ja to chyba z tej "zazdrości" zacznę tez dziś rodzić....no może jutro hehe :-D

Byliśmy z małzem na spacerku trochę mnie rozchodzić... normalnie bez Michasi to takie nudy że szok...nie ma co robić.. nigdy jeszcze tak długo nigdzie nie była bez nas, jedynie jedna nocke u babci czasami... aż tak dziwnie, że nikt rano nie przylatuje nam do łożka...

reklama
marzenko no pewnie że tak, najwazniejsze że nasze bąbelki zdrowiutko rosną a my jakoś damy radę najwyżej lodóweczka i szafeczki na kłódeczkę i będzie OK :-D

dodiś a gdzie Ci córeczka wyjechała na wczasy???

Do góry