reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
emka bos Ty czarownica jest:-):-):-) i przepowiednie Twoje sie sprawdzaja!! jak ja zobaczyłam Twoje D. to od razu w glowie zaswiecila mi sie lampka, ze Nicoletka MUSI po prostu MUSI miec czarne, krecone wloski i pierwsze co masz zrobic po porodzie to wrzucic nam foto małej, bo ja juz tez czekam:*

hahahaha :-D maqnio :-D racja racja, dobrze ze go nie widzialas z wlosami bez zelu bo dopiero bys urodzila bez zadnych wspomagaczy :-D wlasnie tak obstawiamy, ze mala wyjdzie z czarnymi kreconymi wlosami, krecone moga byc ale nie takie siano jakie ma tatus bo zwariujemy :-D

emka to Ty zamiast inwestowac w pieluchy lepiej jakies dobre szczotki do włosków i kolorowe gumeczki kup, co by to słodkie afro od początku w ryzach trzymac:-)ja juz ja widze oczami wyobrazni i po prostu jestem zachwycona, taka mała pyza z lokami, no cudo normalnie!!!

maqnio ty mi o pyzie nie mow bo jak mi wyjdzie takie jak ja za mlodu to matko kochana :-D sie mi do gondoli po urodzeniu nie zmiesci :-D ahahaha
ty uwazaj jakie twoje ciasteczko z kremem bedzie mialo wloski :-D

o popatrz :-D mala em_ka :-D

ania jak masz skurcze co 30 min to po co do szpitala juz jechac, odesla cie z powrotem do domu. Poczekaj czy sie cos w ogole rozkreci, bo mozliwe tez jest ze ci ustana. Jak bedziesz miala co 15, 10 mozna sie zbierac bo bez sensu kursy w te i wefte

Załączniki

• mala emka.jpg
    mala emka.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 26
gon1a, my już po kąpieli po 40min. tuleniu się przy piersi..mały jednak lubi po kąpieli i w świeżego pampersa narobić, ale go nie budzę..zmieniam jak wstaje..a zrobi to napewno za jakieś 40min (jakoś tak ma, że po kąpieli je - śpi krótko, dobija się jedzeniem i śpi jak suseł)
po jakim czasie Maciusiowi odpadł pępek?

sesti - jutro już będziesz tulić maluszka, rewelacja!
maqnio, bardzo dobre myślenie :)

Ostatnia edycja:
reklama
em_ka JAK SLODKA PYZA!!!!!:-)ale byłas boskim pączkiem!!!! rewelacja!
anula ja mysle tak jak emka, dopiero jak beda mega bolsne, regularna co 5-10 min. i nie ustana, mysle ze dopiero wtedy do szpitala:)

Do góry