reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześć :-)

Ja zaliczyłam dziś fryzjera, mogę już rodzić ;-) Co oczywiście nie nastąpi na pewno w ciągu najbliższego tygodnia.

em_ka - ja też sie cała trzęsę na myśl o tej wizycie 11.07. To jeszcze caaaały tydzień, na dodatek dopiero na 20:15 :szok::eek:

Dodi - to ładne ktg, ja miałam w środę i skurczu żadnego, nic, null, zero..... Ale między nami prawie miesiąc różnicy! ;-)

Corin - jak sie czujesz??

reklama
Powiem wam ze zaczelam sie zastanawiac czy cos sie umnie nie zaczyna dziac. Moze sie wkrecam, moze niepotrzebnie przezywam, ale cos jest nie tak. Jest poprostu inaczej niz do tej pory. No i ten tepy bol krzyza utrzymuje sie od wczoraj wieczora. Teraz juz od czasu do czasu zaczyna spinac mi sie brzuch.
W toalecie bylam dzis juz chyba z 7 razy i czuje ze za chwile znow polece.

Mala sie niby rusza ale jakos tak inaczej, subtelnie bardzo.

Hej ja już po wizycie :-)
Synuś ma się dobrze, waży 3420 g, łożysko, wody w porządku, rozwarcia brak- jestem pozamykana na 99 spustów ;-) Ginuś przystał na moją wybraną datę CC mam 17 lipca (w niedziele) wstawić mam się po 9 rano, i ściemnić na izbie pryjąć, że mam bóle. Powiedział że ma wtedy dyżur i mną się zajmie -oby tak było...:tak:

Wydrusiu trzymaj się kochana śliczną masz córeczkę

margarita, konawlianka śliczne dzieciaczki mają takie czarne włoski i śliczne oczka super, nic tylko całować bez przerwy!!!

dodi trzymam &&& żeby się rozkręciło jeszcze dziś ;-)
corin trzymaj się kochana ;-)

Wydrussia, zdrówka dla Was Słonka!

Dodi, w razie gdyby się nie rozkręciło, to zostaje Ci jeszcze tylko kilka dni, zawsze to jakaś pociecha;)

Corin, lepszego samopoczucia Ci życzę!

Em_cia, podziel się czekoladą;)

Pippi, może Cię weźmie z zaskoczenia;)

Kociatko, jak się czujesz?

Margeritka,Konwalianka, śliczności te Wasze dzieciaczki:)

Iwonuś, super, że z maleństwem wszystko dobrze, no i, że data po Twojej myśli;)

SMS od Sestinki na odpowiednim wątku!

Ostatnia edycja:
no proszę i kolejny dzidziulek szykuję się na świat, oby wszystko było Ok i żeby sestina za bardzo się nie nacierpiała.

pipi odnośnie chusty dla maluszka to nie kupuję, jakoś nie jestem do niej przekonana mam nosidełko na szelki ale to na póżniej...

ja o chuście myślałam na wyjątkowe sytuacje typu: mała nie chce usnąć albo marudzi a ja chcę w tym czasie coś w domu zrobić...
albo na zejście do sklepu osiedlowego - z wózkiem nie będę się tarabanić żeby tylko skoczyć do sklepu po drugiej stronie ulicy, a jak wezmę małą na ręcę to co - koszyk na zakupy w zęby?;-)

albo tak się poprzytulać, a żeby ręce nie bolały....

praktycznie już się zdecydowałam tylko waham się co do firmy

iwonuś fajnie że u ciebie wszystko dobrze po wizycie, no to cc będziesz miała praktycznie w terminie porodu?

psotka oby mnie tak wzięło - raz a dobrze:-) a co tam u ciebie?
fajnie że data cc sestiny wypadła akurat jak malutka gotowa do przyjścia na świat...

pipi mój termin porodu to 24 lipca ale mój ginuś wyjeżdza na urlop i robimy tydzień wcześniej, ale suwaczek ustawiłam już na 17'go :-) widzę że Ty też na wylocie??? jeszcze tylko dwa dni teoretycznie.. heh ;-)

reklama
Hej Brzuszki!!!!

wróciłam od gina, jutro na 8 mam byc na oddziale i bedziemy konczyc ciąże:-):-)tylko czy bedzie cc czy indukcja dowiem sie jutro, do gin jeszcze konsultowac sie chce. Badź co bądź jestem mega podekscytowana i przerazona zarazem. mam tylko nadzieje, ze wszystko pojdzie bez jakis komplikacji i ze Rózia okaże sie zdrowa jak rybka, inne mysli wywalam z główki!

lece Was doczytac, bo wiedze ze troche sie działo:0

psotka :* buziam cię Słoneczko!!!!1

Do góry