reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

balkan, no położna mi go dała i miałam przyjść później go pokazac mojemu lekarzowi, ale na wyjściu go spotkałam jak szedł i spojrzał, mówił że jest ok... więc zapis mam ze sobą..

reklama
Ja nie byłam w szpitalu na tym ktg, tylko w gabinecie, gdzie przyjmuje mój ginek prywatnie..

Mówił tylko, ze jak będę chciała to moge ta ktg podejść zawsze...ale myślę, że jak mała się ładnie rusza, to nie będę musiała codziennie.. a w piątek, jakby nic sie nie ruszyło, to do szpitala idę..

kurka mam nadzieje ze max w przyszlym tyg tez mi zrobia to ktg, jestem ciekawa czy mi sie jakies skurcze zapisuja.. no i ta wizyta 11.07 az sie trzese co mi tam zadecyduja ..

witam popołudniowo

dodi no to super, że z małą w porządku, mi też nie kazali codziennie chodzić, mimo że termin mam jutro, bo ktg, usg i inne wyniki są ok, więc nie ma co maluchów dręczyć ;-) jak nic się nie wydarzy to mam iść na ktg w pt czyli 4 dni po terminie, ale jeszcze nie do szpitala
no zobaczymy...

na razie czuję się standardowo czyli totalnie bezobjawowo:eek:

wydrussia cudownie, że już coraz lepiej z malutką i już wkrótce będziesz ją miała przy sobie, dobre wieści:-)

Corin, tylko ich nie czuję... czasami tylko brzucho troche stwardnieje i nic poza tym...ciakawe co z tego wyjdzie he, żeby te skurcze porodowe tez były takie bezbolesne to by było super heh

Pippi, no ja juz chyba nie pójdę na ktg do tego piątku...
Jednak wolałabym żeby zaczeło sie samo przed pójsciem przymusowym do szpitala...

konwalianka, jaki przystojniaczek malutki....słodziak!!!!! daj nam go troszkę hehe

reklama
Fajne dzieciatka :) Ja tez chceeeeeeeeeee!!!

Dodi, skurcze masz eleganckie, chcialabym takie. Mnie pobolewa a na tym glupim KTG wychodzi nic.

Corin, biedna jestes z tymi problemami. Na szczescie i to sie w koncu skonczy - czego Wisienka najlepszym przykladem.

Ja mam na odmiane Wielkiego Gloda i wciagam jak najeta

Do góry