reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
no tak mi napisala ze nie zielone tylko ciemniejsze i bardzo smierdzace byly... zapach podobny do zepsutego jajka tez nie wiem jak to mozliwe:/ jeszcze to w przeciagu paru godzin...

jak lezalam w szpitalu jedna byla tydzien po terminie i miala zielone wody ale to lekarze ja wsrzymywali i jeszcze na nia zgonili... zielone rozumiem ale ze gnija to nie slyszalam o tym...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
coś mi się kiedyś obiło o uszy, że łożysko ze starości może być właśnie takie jakby zgniłe... i może stąd takie wody

dziewczyny, czy któraś z was rozważa zakup chusty do noszenia? albo już taką ma?

ja jak mialam ostatnio usg tydzien temu lozysko mialam III stopnia a laska co miala termin na drugi dzien jeszcze II stopnia tez troche dziwne...musialybysmy lezec caly czas pod maszynami....

anulka to akurat nic dziwnego, tak może być, bo łożyska starzeją się w różnym etapie u różnych kobiet, niektóre w ogóle nie osiągają III - ja też mam II stopień

Cześć Dziewczyny!

Ja dzisiaj tak późno, bo tpsa od rana z awarią się nie mogła uporać…

Rano pojechałam do internisty zapytać o ten wynik posiewu, lekarz powiedział, że to żadna bakteria, musiałam źle pobrać próbkę do badania, dotknąć skóry, albo coś w tym stylu. No ale żeby mieć spokojne nerwy oddałam jeszcze raz mocz na posiew.

Widzę, że humorki wszystkie mamy dzisiaj średnie, ja wyglądam fatalnie i tak też się czuję;) Jestem cała napuchnięta, mam mega parcie na krocze i czyści mnie strasznie, uroki 9 miesiąca… Jeszcze Dawidek jakiś taki niemrawy, mało się rusza, już chciałabym go zobaczyć i usłyszeć, że jest ZDROWY i będę najszczęśliwsza na świecie. Nerwy mam straszne.

Trzymam kciukasy za wizytujące mamusie! Ściskam wszystkie!!!

Ostatnia edycja:
reklama
no właśnie planuje jutro wybrać się do pediatry, mnie położna nastraszyła i chce to skonfrontować u lekarza z jego zdaniem, więc dziękuję za informacje margeritko, teraz przynajmniej wiem, że się nie wygłupię jadąc z 2 tygodniowym maluchem

Do góry