reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Corin poza tulaniem pana K miałam w sobotę i wczoraj podobnie. Więc rozumiem i utożsamiam się:)Cieszmy się ze to lato, ze jak juz niebawem maluchyb beda na swiecie to nie utkniemy z nimi w domkach w sniezyce i wichury tylko dumnie będziemy je zabierac na rodzinne spacerki w słonku:)

reklama
Hej Madzia! Super, że jesteście w domku! Koniecznie w wolnej chwili opisz wrażenia porodowe.... a jak tak Filipek się sprawuje?

Corin, smędź,może to Ci pomoże..... a fakt, że perspektywa letnich spacerków z wózkiem jest niezwykle kusząca....

Madziu, nie mam tu za dużo kolezanek, takich na telefon a teraz i tak wszystkie są na wakacjach. Nie wiem o której mąż wróci, ma taką pracę że sam tego nigdy nie wie. Czasem jest już o 12 a czasem dopiero koło 18.

spróbuje się wziać za jakąś robotę, może to "rozchodzę".

Dzień doberek laseczki kochane :*:*:* i bąbelki :*:*:*:*: :-D:-D
No rozterki są już bardzo widoczne ale nie dziwi mnie to wcale każdy dzień dla mnie to jak Zbawienie teraz ,że do przodu idzie a "przeterminowanym" mamusiom współczuję naprawdę :tak: ale będzie dobrze !!! Chociaż mi strasznie szybko te miesiące uciekły a i końcówka nawet nawet idzie
:-D pewnie jak się przeterminuję to będe tutaj straszną heterą hahahaha ale wtedy nikogo prawie tutaj nie będzie już (ze względu na szkrabunie) więc będe prowadziła monologi hahahaha :-D:-D
U mnie cuś chyba z ciśnieniem bo ospała jestem jak pieron :eek: a i apetyt niczego sobie mam :-D:-D
Dobra podoczytuję co nie co i jakąś książkę czas poczytać leniuchowanie niedługo sie skończy :-D
Jedno mnie pociesza powiem Wam,że nikt się mnie nie pyta rodzisz już czy coś podobnego telefon milczy tylko rodzice i siostra dzwonią więc totalny loozik mam :-D:-D ale może dlatego,że paru osobom już pwowiedziałam co myśle o tym ... ;)
Corin żeby to było bliżej to bym tam na spacer przyczłapała do Ciebie :-D ;) :*:*:*

ja też na etapie "rozchodzenia" jestem :-) odkurzyłam a teraz będę piec ciasto - dla mnie to wyzwanie, bo ja do gotowania średnio, a do pieczenia to już w ogóle, może z pięć w życiu upiekłam ... mąż w szoku będzie (o ile wyjdzie i nie będę musiała wyrzucić :-D)
a potem umyję podłogi i jeszcze sobie poćwiczę - sama siebie nie poznaję;-)

sestinka to już jutro...ale ci fajnie
madzia witaj, jak życie rodzinne z maluszkiem?

balkan & pippi odpukac nie narzekam ... spi , je i robi kupy i tak wkoło ... karmimy się piersią choć wspomagam się kapturkami , laktatorem bo mam straszny nawał pokarmu i mały nie zjada wszystkiego.wrażenia opiszę..... na 100 % tylko dużo by opowiadać
ciekawe jak tam margarita ??? już powinni byc w domku z ,,dziwczyną " dla mojego syna :-)
corin trzymaj sie ... grunt to dobre nastawienie.. może dobra książka albo jakiś film na dvd

hej laseczki ja po ciezkiej nocy wstalam prawie o 10tej ... tak mi sie brzuch stawial ze szok wszystko bolalo i wogole najgorzej bo nawet na bok nie moglam sie przekrecic nad brzuche bardzo mnie kluje jakby mi sie obrywalo:/ do tego starsznie krocze ale to okropnie... a teraz doszedl krzyz:/ tylko ze ten bol jet inny niz zawsze taki zywy jakby mi ktos szpilke wbijal:/

oj cos sie ten bol zmienia i brzuch dochodzi:/

Za to sen mialam piekny az musze w senniku sprawdzic co oznacza... snilo mi sie ze mialam juz swojego skarbka przy sobie lezal sobie w pokoju przy moim bracie ja poszlam przygotowac cos na dol do jedzenia a tu nagle brat z malym schodzi i patrze a tu tak lipnie przebral malego bo zrobil niespodzianke... ide na gore a tam lozko dywan i pare innych rzeczy w niespodziance upaparne:/ no ale wybaczylam wujkowi chcial sie wykazac hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja się wybieram na zakupy - ciekawe czy coś kupię dla szkraba? :) Koleżanka dała mi namiar na wielki nowy sklep z odzieżą używaną i końcówkami kolekcji ze sklepów - podobno jest bardzo dużo ubranek dla dzieci w super cenach. Pojadę się przekonać :)

Od kilku dni czuję, że moja macica intensywnie ćwiczy, często mi się stawia brzuch, ale to są takie bezbolesne skurcze (to są chyba te BH?).

Hej dziewczynki :-)
Dziś jakoś niespokojnie spałam, całą noc robili mi cesarkę a jak już miałam zobaczyć dzidze to się obudziłam... -ehh a tak czekałam w napięciu :zawstydzona/y::wściekła/y:

marzenko, maqnio, corin, konawlianko, madziu, dodi, balkan,sestina, pipi i wszystkie inne mamy życzę dużo słoneczka na cały dzionek

Idę ogarnąć się przed wizytą, kurczę jak mi się nie chcę jechać, ale dziś wszystko się wyjaśni...

reklama
Ja jeszcze nie przeterminowana, ale juz sfrustrowana :( Bo mowil doktorek, ze moze byc w weekend, weekend minal i nic. Juz ponad tydzien nie lykam lekow, stad obawa ze jak nie ruszylo, to moze nie ruszyc predko. Wiec tez mam marudny dzien:-(

No nic, poza cesarkowymi dziewczynami wszystkie siedzimy na bombach zegarowych, juz wolimy zeby wreszcie wybuchlo, a tak musimy siedziec i sluchac jak tyka

Buziaki

Do góry