reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
Ja też odkurzyłam, ogarnęlam mieszkanie, pranie wstawiłam...teraz pojdę sie kąpkać i te nieszczesne włosy myć... potem na ktg pojadę i później dam wam znac co i jak
dodi nio daj znać po ktg co i jak ;-) ::*:*:*
kwoka zgadzam się z Tobą w 100%
Kurde ja mam straszny boom na kalarepy i marchew jak królik zjadam je ale za duzo tez nie chcę kurka wodna nooo jak pokusę odsunąć ??????????
kwoka zgadzam się z Tobą w 100%
Kurde ja mam straszny boom na kalarepy i marchew jak królik zjadam je ale za duzo tez nie chcę kurka wodna nooo jak pokusę odsunąć ??????????
maqnio
Mamusia Różyczki
madzia bb-cioteczki witaja!!!super, ze jesteście juz w domku!!oby Maluszek był zdrowiutki i grzeczny!!!!!!
iwonko, orchi :*:*:*
iwonko, orchi :*:*:*
Maqnio słoneczko pociesz się,że ja całą ciążę wszystko piechtolotem załatwiałam bo brak prawka ;-) więc w sumie fajnie masz,że i drugie autko jest to zawsze jakiś plusik tego a niunia wyskoczy coś czuje jak strzała zobaczysz ją niedługo już,a lekarz faktycznie jakiś oszołom
MADZIA :*:*:* fajnie kochana,że już w domku jesteście i super,że jest spokojny syneczek D:
MADZIA :*:*:* fajnie kochana,że już w domku jesteście i super,że jest spokojny syneczek D:
elżbieta79
mama Paulinki i Majeczki
Witam.
Wpadam tylko na chwilkę żeby zobaczyć kto się już rozpakował. Przeterminowanym mamom życzę cierpliwości i wytrwałości. To niebawem się skończy i każda z was utuli swojego maluszka. A póki co cieszcie się spokojem, bo nie wiadomo jaki "model" się wam trafi.
A u mnie raz lepiej raz gorzej. Od środy będę już sama z córeczkami, bo mąż wraca do pracy. Nie wiem jak to wszystko ogarnę i podziele czas na dwie. Majeczka uwielbia wisieć na cycu. Dobrze chociaż że w nocy jest całkiem nieźle: godzina karmienia i 2 godziny spania i tak w kółko. Na spacerki juz wychodziliśmy. Paulinka jest bardzo dobrą siostrzyczką, tuli całuje i chce na ręce brać Majeczkę. A sąsiad nad nami dopiero wykańcza swoje mieszkanie i okropnie hałasuje. Może jakoś przetrwam.
Pozdrawiam.
Wpadam tylko na chwilkę żeby zobaczyć kto się już rozpakował. Przeterminowanym mamom życzę cierpliwości i wytrwałości. To niebawem się skończy i każda z was utuli swojego maluszka. A póki co cieszcie się spokojem, bo nie wiadomo jaki "model" się wam trafi.
A u mnie raz lepiej raz gorzej. Od środy będę już sama z córeczkami, bo mąż wraca do pracy. Nie wiem jak to wszystko ogarnę i podziele czas na dwie. Majeczka uwielbia wisieć na cycu. Dobrze chociaż że w nocy jest całkiem nieźle: godzina karmienia i 2 godziny spania i tak w kółko. Na spacerki juz wychodziliśmy. Paulinka jest bardzo dobrą siostrzyczką, tuli całuje i chce na ręce brać Majeczkę. A sąsiad nad nami dopiero wykańcza swoje mieszkanie i okropnie hałasuje. Może jakoś przetrwam.
Pozdrawiam.
Corin
Mama Trójki :)
Margerita, jaka Olinka jest piękna, jakie ślodziutkie minki robi. Normalnie nic tylko schrupać
dodi_misia
elżbietko, mnie też przeraza fakt, że jeszcze nie urodzilam, a małż 24 lipca wraca do pracy za granicą i nie będzie go z nami jakiś miesiąc...zostanę sama..
tymbardziej mnie to irytuje, że mała się tak nie pali do wyjścia, bo coraz mniej czasu zostaje nam razem...a jednak przez pierwsze tygodnie dobrze mieć jakąs pomoc 24 na dobę..
Ja włosy idę prostować i jedziemy na to ktg...bo coś się nie mogę wygrzebać dziś....
tymbardziej mnie to irytuje, że mała się tak nie pali do wyjścia, bo coraz mniej czasu zostaje nam razem...a jednak przez pierwsze tygodnie dobrze mieć jakąs pomoc 24 na dobę..
Ja włosy idę prostować i jedziemy na to ktg...bo coś się nie mogę wygrzebać dziś....
margerita126
Corin dziękuje :* a co do schrupania to ledwo się powstrzymuje heh . Dziewczyny trzymam za Was kciuki aby jak najszybciej Wasze maleństwa były juz po drugiej stronie brzuszka.
reklama
A
Anulka198424
Gość
mi wlasnie kolezanka napisala ze jej kuzynka miala termin dwa dni temu i nic sie nie dzialo w koncu okazalo sie ze wody zaczely gnic:/ i natychmiast cesarke zrobili:/ masakra jakas dobrze ze dzidziusiowi nic sie nie stalo....
lekarze zdziwieni miala badanie rano a po 16 juz tak sie zaczelo dziac ;/ lekarze wielce zdziwieni chyba bym ich powiesila jak by mi to sie przytrafilo....
lekarze zdziwieni miala badanie rano a po 16 juz tak sie zaczelo dziac ;/ lekarze wielce zdziwieni chyba bym ich powiesila jak by mi to sie przytrafilo....