reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Hej Bąbelki!!

psotka supe,r ze samopoczucie juz lesze, oby tak zostało:)
kociatka a co Ty tu robisz kochana? miałas byc na porodowce!?!?!?!?:-):-):-)
wisienka nareszcie rozpakowana suuuuuuuuuuuuper!!!!

co do pogody to na moje tez mogłoby tak juz zostać, jak sobie pomysle ze w te upały przyjdzie mi byc w szpitalu to humor mi odpada

miłej niedzieli Bąbelki!!!

reklama
Doberek kochane :*:*:*:* :-D
No i wisieńka ma wreszcie czeresienkę małą po drugiej stronie brzuszka :-D superrr tylko szkoda,że znów było cc :-(
maqnio Ty kociatce piszesz a Rózinka widzę mnie nie posłuchała i też jeszcze nie jesteście na porodówce :-( Róża rusz dupeczkę na ten świat nasz !!!!1 :-D:-D
Pogoda do bani totalnie wykapałam się i w dresy wskoczyłam chociaż dziś nie wypada,bo niedziela,ale nigdzie się nie wybieramy więc co tam :-D:-D
Buziam wszystkie i zyczę miłej niedzieli chociaż za oknem szaro buro i w ogóle :-D :*:*:*:*:*:**:

ja tak tylko przelotem po basenie.
Psotka dziekuje u nas wszystko w porzadku. Maly aktywny, chyba uwielbia piosenke the Beatles - love me do, spogladajac na brzuch taki fajny zimny lokiec wyskoczyl po lewej stronie, a nogami walil po rzebrach. wiec stwierdzilam ze synkowi chyba sie jeszcze nie spieszy przywiatac rodzicow. Jutro wizyta zobaczymy co powie gin.
Kociatka chyba masz uparciucha w brzuszku. Chyba mu tam dobrze. Ciesze sie ze sie wybawilas na weselu i wstaw jakas fotke w kreacji.
Orchidea,maqnio,balkan, corin buziam was rowniez

Kochane mykam na grila. buziam wszytskie. odezwe sie wieczorkiem.

Kochane, dajcie malemu szanse - moze jeszcze sie zdecyduje:-) Choc na razie na to nie wyglada.

Moj uparciuch zemscil sie za te wszystkie podskakiwania i halasy wczorajszego wieczora. W drodze powrotnej tak mnie skopal, ze juz myslalam ze rodze! Bolalo jak nie wiem

Dzis z kolei nasza rocznica slubu (juz 7), wiec bedziemy swietowac:-) Chyba tylko dobrym jedzonkiem, bo na nic innego Pana Kociatka nie namowie niestety

hej ponownie wlasnie wrocilam z ktg i wielka cisza nic sie nie dzieje... cos czuje ze tak szybko moj maly nie bedzie po drugiej stronie brzuszka... ale pryjdzie 8my i musze sie polozyc do szpitala ahh no coz zrobic...

dzień dobry:)
świetne Wieści od Wisieńki!!!!
psota widzę, że dzis całkiem całkiem nastrój;) Mój też niczego sobie:) Mała fika od rana. Chyba wyczuwa już moją adrenalinkę w związku z wtorkiem heh

reklama
Dziewczyny, wiecie jak mi się miło zrobiło… mój mąż skacze po programach i się drze, oooo Kotek, o Tobie program jest, ja się pytam jaki, a on do mnie sexy mama, hehe;)) Mała rzecz, a cieszy;)

Kociatka, Ty wytrzymała kobieta jesteś, jak po weselu jeszcze jesteś w komplecie;) Duuuużo miłości wam życzę!

Ania, mnie obmacują tylko kuzynki, którym się marzy, ale albo czasu nie mają albo faceta;)

Maqnio, dzięki kochana! A jak Ty się czujesz?

Sis, miłej!

Silwia, trzymam kciukasy za wizytę!!! Ja ma 7 lipca, miło by było, gdybym nie dotrzymała do niej, hehe;)

Corin, jak samopoczucie? Jak dzieciaczki na wyjeździe?

Sestinko, humorek lepszy, wrzuciłam na luz i mi łatwiej;) Poza tym Dawidek, jak Natalka, się rusza, nieśmiało, ale za to cały czas, więc jestem spokojna:) Będę mocno za Was trzymała paluchy we wtorek, ja niestety nie znam dnia ani godziny;)

Ostatnia edycja:
Do góry