reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Marzenko, dlatego ja bym sobie życzyła takiej pogody przez cały lipiec;)

Silwia, samopoczucie lepsze, dziękuję:) A jak Ty się czujesz?

reklama
Hej kobietki

Ja po weselu, nogi dalej bola:-) Fajnie bylo, choc za macanie brzucha powinnam byla oplaty pobierac:dry: Z jakiegos powodu ludzie nie uwazaja, ze jest on integralna czescia mojego ciala, tylko nalezy chyba do ogolu spoleczenstwa........................

Widzialam, ze Wisienka ma juz Emilke - gratulacje!!! Szkoda, ze musiala sie tak wymeczyc, a i tak skonczylo sie na CC.

Piszecie, ze dzieciaczkow jest 18 razem z Emilka (9 chlopcow i 9 dz) - brakuje mi jednej dziewczynki. Czyja ta zguba?

Buziaki

Kociatka to ty jesteś specjalistką od statystyk. Ty musisz wiedzieć :-)

Ja na weselu goniłam, jak dotykali Ci co nie trzeba to warczałam, ze tego nie znoszę!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
Wczoraj uslyszalam po raz pierwszy pytanie " kiedy bedziesz rodzic?" i wiecie co wybuchnelam tej osobie smiechem w twarz. A skad mam to niby wiedziec? Teoretycznie za 19 dni, ale w praktyce roznie to bywa hihihi

Czy wy tez macie takie uderzenia goraca? Ja sie czuje momentami jakbym miala menopauze. Nagle robi mi sie tak goraco ze od razu oblewa mnie pot, potem dochodzi do tego uczucie jakbym zaraz miala zemdlec... Koszmarne to jest.

W takim razie zgodnie z moimi obliczeniami mamy 17 dzieciaczkow, 9 chlopcow i 8 dziewczynek, 5 sn i 12 cesarek

Liczba cesarek jest porazajaca i niepokojaca...........

Obmacywali mnie przyjaciele rodziny meza, starsi ludzie i bardzo zyczliwi - mialam opory zeby ich upominac. Mimo wszystko jednak mogliby sie powstrzymac!

Corin, ja mam takie uderzenia. Super sexy, wiem, wiem:-)

Hej dziewczyny!!!!

Dobrze, że Wisienka już się nie męczy.....i ma Emilke przy sobie.....

Faktycznie pogoda paskudna - muszę dziś do Arkadii wstąpić na chwilkę i sądzę, że dzikie tłumy będą.....

A wczoraj wyrodna matka wystraszyłam Mateusza - oglądaliśmy na jedynce całkiem niezły film o wojnie w Afganistanie - był dość naturalistyczny i odgłosy strzałów były dość głośne i intensywne i Mateusz się zaczął strasznie rzucać..... biedne dziecko....

u mnie objawów porodowych dalej brak, a dziś już 38 tyg 1 dzień.....

w prognozie długoterminowej wyczytałam, że w piątek ma być spowrotem 30 st..... a ja bym wolała, żeby taka pogoda utrzymała się do przyszłego poniedziałku..... żebym nie musiała w upale w szpitalu leżeć....

a z tym dotykaneim brzucha, to jak Wam przeszkadza, to po prostu mówić nie i już - ja bliskim osobom pozwalam się dotykać, ale jak obcy się pcha z łapami to je taż zaczynam obmacywać jego/jej brzuch i się pytam, czy to przyjemne..... no chyba, że ktoś się zapyta....

Kociatka, niektorzy wierza ze pomacanie brzucha ciezarnej przynosi szczescie, stad brak oporow. Tak sobie to tlumacze :) krewni i dobrzy to jeszcze luz, gorzej jak sie spotyka "sasiadke" mieszkajaca dwie ulice dalej, z ktora zna sie na dzien dobry tylko w zasadzie i ta nagle czuje potrzebe rozmowy a przy okazji pomacania :-/

Najbardziej zaskoczyla mnie raz pani sprzatajaca, ktora po prostu z lapami wystartowala do mojego (wowczas) 7 mies brzuchola:szok: Niewazne - mam nadzieje, ze niedlugo nie bedzie co macac, bo zawartosc brzucha bedzie na moich rekach. A tej dotykac bezkarnie nie pozwole!!!

Przerazaja mnie takie temperatury. Juz wole ten deszcz!

reklama
Witajcie niedzielnie:)

Ciesze sie, ze u wisienki wreszcie powszystkim, mala zdrowa i chociaz lekko nie bylo wszystko sie szczesliwie zakonczylo. Gratulacje dla rodzicow oczywiscie:)

Powiem Wam, ze mnie jakos ludzie nie obmacuja. Moze dlatego, ze ja teraz i tak na wszystkich warcze to sie boja:-D

Do góry