reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Maqnio, zobaczymy co nam przyniesie ten tydzień:) Na 100% wiemy, że Sestinka i Balkan będą tuliły maluszki:)

Alexandra, kwestia podejścia, wyluzuj, nic innego nam nie pozostaje;)

Uciekam na drzemkę i później do maluszka:) Dobrej niedzieli Baloniki;)

Ostatnia edycja:
reklama
alex mnie tak czasem boli krocze, i przez to czasem czuje sie jak stara babcia a wstawianie z łózka - trzeba by nagrac i w jakims rozrywkowym programie puscić:) to wez przemów do rozsadku mojemu dziecięciu zeby wychodziło, bo chyba faktycznie zostanie tam forever:-):-)bo mnie wogóle nie słucha, w doopce ma mamuskę:) hihi
psotka trza czekac, ze sie tak wyrażę - nic ponad to :-)a tak wogóle to jestem w szoku ze tyle lipcowek rozpakowanych juz w czerwcu, myslalam, ze moze kilka, ale własciwie połowa z nas juz w jednopaku:szok::-)

Psota - no wiem, że nic innego nie pozostaje ale wyluzować to ja się mogę w spa a nie jak mi pipke rozrywa :-D

Maqnio - haha ja też gadam i nic, tylko mi faki pokazuje od środka :-D ale najśmieszniejsze jest to, że w piatek podszedł do mnie jakiś 2 metrowy podpity gość, położył rękę na moim brzuchu (była tak wielka, że jak rozlożył palce to zasłonił prawie cały brzuch :szok:) i zapytał: Dziewczynka? My na to, że nie, chłopak. A on, że: Na 99% będzie dziewczynka. My ZONK :baffled: a jego, żona, że jak będzie dziewczynka to ona zacznie wierzyć w jego 6 zmysł bo już wiele razy tak mial, że coś powiedzial i tak było...
Normalnie, może byśmy na to nie zwrócili uwagi tylko, ze na ostatnim USG lekarz płci nie mógł dostrzeć i mój mąż stwierdził, że to na pewno dziewczynka bo jego syn z pewnością miałby wielkie jaja i niemożliwe żeby ich nie było widać :dry: No i się nie możemy doczekać do środy bo idę do gina, ciekawe co powie :-)

Maqnio, faktycznie, posypały sie dziewczyny, ale nie stresuj sie, ja tu zostanę do końca, także ostatnia nie będziesz;) buzka:*

Alexandra, rozrywać, to Ci dopiero będzie;))))

Ostatnia edycja:
Fajna historia Alex :)
Dzieki za zyczenia dziewczyny. Super leniwy dzien - za oknem deszcz, my kisimy sie na kanapce (Pan Kociatek grzebie w laptopie a drzemie przytulona do jego boku). W sumie nawet dobrze mi tak:-)

hej hej hej!od piatku bylam w domu dopiero niedawno dzis wrocilam ,i mam mase roboty ,po sobotnim malowaniu sprzatania mam sporo ,wiec musze zakasac rekawy i do dziela chociaz to niedziela ale co zrobisz w bajzlu niebaendziemy siedziec ,pranie firanek wstawione ,teraz odkurzyc wszystko ,pomyc podlogi i okna ale okna mowil ze tomek pomyje.ale duzo dobrych wiadomosci ,gratulacje wielkie dla dziewczyn :)juz coraz blizej i mi boze jak to czlowiek przezywa tak jakby jakas rodzona siostra rodzila ,a dzisiaj rodzi moja kolezanka a miala termin na cc dopiero za dwa tygodnie wiec juz od teraz nieznasz dnia ani godziny :)troszke poczytam was ale napewno nienadrobie z tych 3 dni :)pozdrawiam wszystkie mamusie i babelki :)

Hej KOchane brzuchatki i niebrzuchatki. WRÓCILIŚMY DO DOMU!!!!Jestem szczęśliwa,mały słodki,cudowny,stracił troszkę na wadze ale to ponoć normalne.Pierwsze co zrobił po przyjściu do domu to zasnął - ogólnie jest spokojnym dzieckiem tfuuuuu!!!a ja ogarniam dom i padam z sił.Po szpitalu i cc jestem wymęczona,mało spię.Najlepiej we własnym domu w ciszy i spokoju dochodzić do siebie:))
Nie mam nawet cienie szans Was doczytać po kilku dniach. Potrzebuję wyciszenia i spokoju.Wszystkim rozpakowanym kobitkom gratuluję!!Dziękuję Wam za wsparcie,jesteście kochane i oczywiście zostaję z Wami jak tylko czas pozwoli będę zaglądać.Szczególnie dziękuję Maqnio.Alexandrze.Wydrusi,Emce za podtrzymywanie mnie na duchu i przekazywanie Wam wiadomości.Kochane cesarka nie jest tak straszna jak o niej piszą!!Jak się ogarnę trochę to napiszę Wam więcej.Uściski i buziole wielkie!!!

reklama
Do góry