reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Psota my nie znamy dnia ani godziny ale za to jaka niespodzianka bedzie:-)

Anulka brakiem skurczy nie ma co sie przejmowac, moze przyjda znienacka:) Ja bylam na ktg we wtorek i mialam niby skurcze na poziomie 60-80 ale ich nie czulam i jak widac nadal w dwupaku jestem... Ja juz w ktg i skurcze na nim nie wierze:-p

reklama
Ania, no ba! :) A Ty ostatecznie gdzie będziesz rodzić, Polna czy Lutycka? Jak Polna, to może się spotkamy, hehe;)
Co do ktg, to ja też nie wierzę, jak w 28tc miałam bolące skurcze, to wychodziły na poziomie 20, a jak mnie nic nie bolało to 100;)

Psota a nie wiesz czasem, dalczego tak jest z tymi skurczami? Ze czasem bola a ktg pokazuje ze takie male, a czasem nie bola a sa wyzsze niby? Bo ja tego nie rozumiem zupelnie. A porod Lutycka raczej:) ale smialo mozesz mnie odwiedzic hehehe:-) jesli bede rodzic przed Toba oczywiscie, bo tego nie wie nikt:-p

kociatka, ja tez życzę kolejnych pięknych latek..

dzisiaj bardzo leniwie na forum widzę.. mnie pogoda zabija.. moi rodzice się zabrali do domu a przyjechała zmiana (teściowie); moja teściowa jest pielęgniarką środowiskową i jak jej powiedziałam o wizycie położnej, rozkleiłam się przy tym.. to powiedziała, że jutro się do niej wybierze, aby się rozmówić.. mówi, największa głupota to matkę zdenerwować! przecież z mlekiem mały stres wypija.. od razu mi się lepiej zrobiło..

nikt nie dołączy do wisienki dzisiaj? Anulka? maqnio? brać się do roboty:-)

dziewczyny, czy któraś z was kupowała łóżeczko turystyczne? muszę kupić i może możecie polecic..

miłego dnia

Ania23 mnie położne mówiły, że skurcze krzyżowe (ja je miałam) nie są rejestrowane; rejestrowana jest tylko skurczliwość macicy, a to nie zawsze skurcze porodowe..te po oxy rejestrowane były na 78% a ja po ścianie chodziłam..

Ostatnia edycja:
Ania, nie będę Ci w szpitalu przeszkadzała, może później umówimy się na jakiś spacerek nad maltą z maluszkami:) A co do tego zapisu ktg, to ja nie ogarniam;)

Konawalinko, ja mam łóżeczko turystyczne graco contour electra.

Konwalianko tylko pozazdroscic tesciowej, super ze mozesz na nią liczyc! Z łóżeczkiem niestety nie pomoge bo nie kupowalam.

Spadam wsadzic tylek w samochod i jade do mamy na obiadek:-) Do przeczytania wieczorkiem!

psotko :* u mnie dzis spokój jak zwykle - no moze poza bólem krocza, ale tym to sie jakos nie przjemuje, bywaja dni ze go wogóle nie rejestruje a jest:) a to łózeczko jest super, bardzo mi sie podoba - -sprawdz sobie je konwalianko na allegro, moze ci sie spodoba:)

Maqnio, może nasze dzieciaczki umówiły się na ten tydzień??? Miło by było;) A do tego bólu krocza, to faktycznie idzie przywynkąć;)
Jedziemy dzisiaj do mojej kuzynki, urodziła tydzień temu, śmiała się, że muszę przyjechać koniecznie dzisiaj, bo ona czuje, że ja urodzę w piątek i się nie zobaczymy znowu kawał czasu;)

reklama
hej dziewczynki!

Nie wiem jak możecie do tego przywyknąć, ja już nie daje rady :baffled: ten ból pachwin jest okropny, boli jak cholera... chciałabym już być po :crazy: do tego plecy bolą i jak wstaje z łóżka to jakby klatki filmu przeskakiwały - nie prostuję się od razu tylko klik, klik klik... masakra, 20 lat a czuje sie na 80!!! Nie wiem jak możecie do tego przywyknąć...

Maqnio, a ty tu masz zamiar tak już FOREVER siedzieć? Może byś się tak rozpakowała? :laugh2:

Do góry