reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Psota my nie znamy dnia ani godziny ale za to jaka niespodzianka bedzie:-)

Anulka brakiem skurczy nie ma co sie przejmowac, moze przyjda znienacka:) Ja bylam na ktg we wtorek i mialam niby skurcze na poziomie 60-80 ale ich nie czulam i jak widac nadal w dwupaku jestem... Ja juz w ktg i skurcze na nim nie wierze:-p

reklama
Ania, no ba! :) A Ty ostatecznie gdzie będziesz rodzić, Polna czy Lutycka? Jak Polna, to może się spotkamy, hehe;)
Co do ktg, to ja też nie wierzę, jak w 28tc miałam bolące skurcze, to wychodziły na poziomie 20, a jak mnie nic nie bolało to 100;)

Psota a nie wiesz czasem, dalczego tak jest z tymi skurczami? Ze czasem bola a ktg pokazuje ze takie male, a czasem nie bola a sa wyzsze niby? Bo ja tego nie rozumiem zupelnie. A porod Lutycka raczej:) ale smialo mozesz mnie odwiedzic hehehe:-) jesli bede rodzic przed Toba oczywiscie, bo tego nie wie nikt:-p

kociatka, ja tez życzę kolejnych pięknych latek..

dzisiaj bardzo leniwie na forum widzę.. mnie pogoda zabija.. moi rodzice się zabrali do domu a przyjechała zmiana (teściowie); moja teściowa jest pielęgniarką środowiskową i jak jej powiedziałam o wizycie położnej, rozkleiłam się przy tym.. to powiedziała, że jutro się do niej wybierze, aby się rozmówić.. mówi, największa głupota to matkę zdenerwować! przecież z mlekiem mały stres wypija.. od razu mi się lepiej zrobiło..

nikt nie dołączy do wisienki dzisiaj? Anulka? maqnio? brać się do roboty:-)

dziewczyny, czy któraś z was kupowała łóżeczko turystyczne? muszę kupić i może możecie polecic..

miłego dnia

Ania23 mnie położne mówiły, że skurcze krzyżowe (ja je miałam) nie są rejestrowane; rejestrowana jest tylko skurczliwość macicy, a to nie zawsze skurcze porodowe..te po oxy rejestrowane były na 78% a ja po ścianie chodziłam..

Ostatnia edycja:
Ania, nie będę Ci w szpitalu przeszkadzała, może później umówimy się na jakiś spacerek nad maltą z maluszkami:) A co do tego zapisu ktg, to ja nie ogarniam;)

Konawalinko, ja mam łóżeczko turystyczne graco contour electra.

Konwalianko tylko pozazdroscic tesciowej, super ze mozesz na nią liczyc! Z łóżeczkiem niestety nie pomoge bo nie kupowalam.

Spadam wsadzic tylek w samochod i jade do mamy na obiadek:-) Do przeczytania wieczorkiem!

psotko :* u mnie dzis spokój jak zwykle - no moze poza bólem krocza, ale tym to sie jakos nie przjemuje, bywaja dni ze go wogóle nie rejestruje a jest:) a to łózeczko jest super, bardzo mi sie podoba - -sprawdz sobie je konwalianko na allegro, moze ci sie spodoba:)

Maqnio, może nasze dzieciaczki umówiły się na ten tydzień??? Miło by było;) A do tego bólu krocza, to faktycznie idzie przywynkąć;)
Jedziemy dzisiaj do mojej kuzynki, urodziła tydzień temu, śmiała się, że muszę przyjechać koniecznie dzisiaj, bo ona czuje, że ja urodzę w piątek i się nie zobaczymy znowu kawał czasu;)

reklama
hej dziewczynki!

Nie wiem jak możecie do tego przywyknąć, ja już nie daje rady :baffled: ten ból pachwin jest okropny, boli jak cholera... chciałabym już być po :crazy: do tego plecy bolą i jak wstaje z łóżka to jakby klatki filmu przeskakiwały - nie prostuję się od razu tylko klik, klik klik... masakra, 20 lat a czuje sie na 80!!! Nie wiem jak możecie do tego przywyknąć...

Maqnio, a ty tu masz zamiar tak już FOREVER siedzieć? Może byś się tak rozpakowała? :laugh2:

Do góry