reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
anulka, maqnio oby kochane przeszły te bakterie, bo mam już wszystkiego dość, nawet nie mogę spokojnie usiąść :wściekła/y:
wiecie co znalazłam złoty środek na swędzenie- może to głupie, pomyślicie że zwariowałam ale jogurt naturalny okazał się strzałem w dziesiątkę i chociaż na kilkanaście minut łogodzi świąt :-)
hymm.. jak to mówią tonący brzytwy się chwyta... heh

Marzenka ja to nawet takich sposbow nie znam, zielona jestem a jak mame zapytam to jedyne co slysze to, to ze i tak sama sobie nie poradze wiec nie pytam juz...
Maqnio moj mial miec 3,5 kg ale teraz niby mniej, lekarz mowi ze ja mala i dziecko mniejsze:-D

Anulka ja jak miałam córke młodsza to weszły kosmetyki panten kremy pudry bardzo drogie to było mała miała uczulenie na tetre stosowałam tych kosmetyków i nic nie pomagało za to maka kartoflana była niezawodna dupka wyleczona szybciutko , dla tego mam tylko do maki przekonanie i zasypek zadnych nie kupuje

A co za głupoty gada ta twoja mama jak sobie nie poradzisz , dasz rade instynkt sam ci wszystko podpowie mama tez napewno nie była taka doswiadczona jak miała pierwsze dziecko

Ostatnia edycja:
Dzięki kobietki....to chyba jak do poniedzialku się nie rozkręci nic to podejde na ktg.. tam gdzie chodziłam do lekarza, to mówił, że moge spokojnie podejsć jak co... swoja drogą to ciekawi mnie czy może jakieś "ukryte skurcze" mam hhe

Pippi, w sumie to jak liczyłam od poczęcia to wychodzi tak samo:) bo małż pojechał od razu po owulacji do pracki więc nie mogło być później... to chyba naprawde przeterminowana jestem hehe

reklama
Do góry