reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

mailuj, pippi święte słowa dziewczyny, to "czekanie" to jakas masakra, ja w zyciu nei rpzypuszczałam ze ten 9 miesiac bedzie taki trudny psychicznie. i macie racje warto chociaz spróbowac cieszyc sie tym "nicnierobieniem", bo za chwile się skończy:-)
anulka jedziemy na jednym wózku:) ja tez w pon. do gina uderzam:)

reklama
Maqnio ale Ty na wizyte?ja juz zostaje w szpitalu...
Mailuj, Pippi macie racje trzeba sie cieszyc...a wlasnie lakarz jak liczyl termin bral po uwage cykle co 28 dni a ja mam dluzsze wiec moge chyba sobie dodac kilka dni, moj lekarz kazal sie nie nakrecac;-)

anula ja też wiem że owulację miałam później niż 14 dni po miesiączce, więc doliczam kilka dni i moim zdaniem powinnam mieć termin gdzieś na 10, a nie 5

Pippi ja liczylam i wg mnie moge nawet 7 wiec sie nie martwie:-D
Zechce to wyjdzie a jak nie to w koncu go zmusza, widocznie jeszcze nie czas:tak:

hej dziewczyny
przed chwilą zauważyłam na papierze różowy śluz z niteczkami krwi
nie chcę sobie robić nadziei, ale może coś u mnie zaczęło się dziać...

anula cos ty kochana, ja dopiero sie na wizyte umowie i znajac zycie przez kolejny tydzien bedzie sie zastanawial co ze mna zrobic...
zaneta pewnie czop odchodzi:-)

Maqnio wiem ze teraz lekarze biora do szpitala 7 dni po terminie, moj uwaza ze nie ma co czekac jak tyle sie nie dzieje, twierdzi ze wtedy do 7 po terminie bedzie dziecko i bedzie mial czas na zrobie nie czegos a tak mowi ze jak 7 dnia to malo czasu juz ma...co lekarz to opinia

pipi, majluj dziewczynki macie racje trzeba się cieszyć chwilą, bo już niedługo zatęsknimy za tym "błogim stanem" :tak:
Ja też jestem jakaś rozbita i nie mogę się na niczym skupić, chyba zaraz się wykąpie i zmykam spać, hymm.. tylko muszę przekupić Amelkę żeby ze mną poszła ;-)

Anula, maqnio ja też idę w poniedziałek do ginka z wynikami gdyż przez 10 dni zażywałam tabletki na bakterie, ale mam jakieś przeczucie że te bakterie są nadal obecne, bo mnie wszystko boli jak wcześniej i swędzi...ehh, oby tylko nie położył mnie na oddział...:zawstydzona/y:

reklama
ja się tez naprawdę mocno staram cieszyc kazda chwilą- generalnie udaje mi się ale dziś brzuch ciezki i twardy, kostki bola?! ( cos nowego heheh), o dziwo plecy najmniej hehehe.byle do wtorku....

Do góry