reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Maqnio jakby nie bylo nie pozwola Ci za dlugo sie meczyc:tak:
Iwonus &&&& zeby przeszlo:tak:
Sestina oj to malo zostalo, moze i mi sie uda tak do sr moze nawet we wtorek to bysmy razem urodzily:-D
Ale sie wkurzylam pisze do mnie mamy siostra jest ode mnie strasza 6 lat, pyta jak tam odp jej a ta ze jej Julki bym nie poznala(jestem jej chrzesna)i chcialaby zebym nawet teraz przjezdzala ciagle, odp ze moze tak samo do mnie i ja zobacze.

reklama
dokladnie Marzenka keidys wymagala zebym co miesiac byla i najlepiej z czyms dla malej, nie brala pod uwage ze mam jeszcze inna chrzesnice i nie chce faworyzowac i ze studiowalam kasy nie mialam i czasu, jej maz lepszy powiedzial zebym nie sluchala jej bo sama by nie jezdzila, odkad jestem w ciazy nie widziala mnie pomimo ze 16 dni w szpitalu bylam i wiedziala nie odwiedzila mnie

Anulka no może może;) ja mam we wtorek o 7.30 w szpitalu się stawić ale o której cc to zalezy od anestezjologa, Więc równie dobrze może byc na wieczór.

Sestina ja w pon miedzyy 8 a 10 ale u mnie nie wiadmo co beda robic, czy poczekaja az cos sie ruszy, czy moze wywolaja...bo to bedzie dopiero 2 dni po terminie ale moj gin przez to podtrzymanie woli wczesniej wziasc i zrobic badania...

Anulka ja uwazam ze chrzesni nie po to sa tylko zeby dzieciakom kupowac maja od tego rodziców , a jak chca odwiedzic ciocie to mamuski moga je przywiesc i posiedziec , ja mam duzo chrzesników jak bym tak miała kazdemu kupowac to by mnie brakło , niech kazda mamuska dla swojego dziecka kupuje i bedzie dobrze

Marzenka dokladnie, ja kupuje na ur bo nie stac mnie ciagle dla 2 robic prezenty bo najpierw studia a teraz sama mama bede, ciekawe czy ona przyjedzie do mnie i kupi chociaz komplecik malemu...
A mialam was pytac, osttanio ktos mi mowil ze teraz nie stosuje sie zasypki, dla mnie to dziwne:confused:pozniej ktos mowil ze u chlopcow jest potrzebna i juz nie wiem:eek:

anula mnie mowiła połozna ze nie powinno stosowac sie zasypki razem z kremem, bo sie grudki robia i moge odparzac, wiec albo krem albo zasypka, ja kupilam krem moim zdaniem wygodniejszy.

reklama
u mnie jesli sie nie ruszy to pewnie wywołanie, bo cc u nas to ostatecznosc. i dobrze, bo ja bardzo chce sn.
ja tak samo nie chce cc jak sobie pomysle az mam ciarki...
Ja mam to i to wiadomo krem wygodniejszy i to wole stosowac ale kupilam i zasypke bo zielona jestem myslalam ze moze raz to a raz to:eek:

Do góry