reklama
NiL
Fanka BB :)
uff cale szczescie ze juz wydrussi corcia na swiecie
konwalianko bedzie ok a nagrode przeciez masz ogromna slicznego synusia
konwalianko bedzie ok a nagrode przeciez masz ogromna slicznego synusia
Konwalianko a probowalas z kolem takim dmuchanym? Takim jak sie dzieciom kupuje, z dziura w srodku, o takie dmuchane kolo ratunkowe czy jak to sie tam zwie mi chodzi
Slyszlalam, ze o wiele lepiej sie siada na czyms takim.
Super ze wydrusia juz sie nie meczy!
Sestina TY nie obstawiaj ile tylko wal od razu kto sie posypie:-)

Super ze wydrusia juz sie nie meczy!
Sestina TY nie obstawiaj ile tylko wal od razu kto sie posypie:-)
konwalianka
Mały bąbelek
wiem i nie chodzi o to, że jestem niewdzięczna, ale to też musimy przejść, tyle, że przyjemne to nie jest..
Ania, mam takie kółko, do siadania to ok, ale oprócz całego szwu, boli jeszcze szyjka i pewnie inne cuda wewnątrz,a na to nie pomaga, bo to strasznie rwie..
ja zabieram małego do sypialni i trzeba spac.. zobaczymy co na dziś mi zaplanował mój bąbelek
kolorowych dwupaczki i mamuśki
Ania, mam takie kółko, do siadania to ok, ale oprócz całego szwu, boli jeszcze szyjka i pewnie inne cuda wewnątrz,a na to nie pomaga, bo to strasznie rwie..
ja zabieram małego do sypialni i trzeba spac.. zobaczymy co na dziś mi zaplanował mój bąbelek
kolorowych dwupaczki i mamuśki
Marzena197235
Ja tez jestem ciekawa na kogo teraz kolej jutro moze jaks mamuska wyskoczy niespodziewanie
sestina
dodi zaraz się zjawi....teraz to moge prorokowac hahah
( jak wiemy nie od dziś nocny z niej marek
)
ale nie doczekam pewnie bo idę na kanapę. Moze zajrzę jeszcze bo moze pomyliłam się i jeszcze przed północa kogoś ściśnie;l)
ale nie doczekam pewnie bo idę na kanapę. Moze zajrzę jeszcze bo moze pomyliłam się i jeszcze przed północa kogoś ściśnie;l)
Ostatnia edycja:
Marzena197235
sestinka nocny marek jak nie ma mezusia teraz jest to moze sie przytulaja bardzo
reklama