reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hehe ja na zmianę z psotą:) no tak rano sie obudziłam i czułam ze nie będzie posuchy :) a na jutro obstawię z rana;)
psota jak tam ? mały tańcuje? moja znów na leniwca ehh ale co sie dziwić- ciasno, niskie cisnienie, mama spiąca heheh

reklama
Konwalianko a probowalas z kolem takim dmuchanym? Takim jak sie dzieciom kupuje, z dziura w srodku, o takie dmuchane kolo ratunkowe czy jak to sie tam zwie mi chodzi:-p Slyszlalam, ze o wiele lepiej sie siada na czyms takim.

Super ze wydrusia juz sie nie meczy!

Sestina TY nie obstawiaj ile tylko wal od razu kto sie posypie:-)

wiem i nie chodzi o to, że jestem niewdzięczna, ale to też musimy przejść, tyle, że przyjemne to nie jest..

Ania, mam takie kółko, do siadania to ok, ale oprócz całego szwu, boli jeszcze szyjka i pewnie inne cuda wewnątrz,a na to nie pomaga, bo to strasznie rwie..

ja zabieram małego do sypialni i trzeba spac.. zobaczymy co na dziś mi zaplanował mój bąbelek
kolorowych dwupaczki i mamuśki

Aniaa eee kto toja tam nie wiem- mi cyfra się wyświetla hahaha - nie mówię dziś bo się rozmarzycie że może to Wy hehehe

dodi zaraz się zjawi....teraz to moge prorokowac hahah:) ( jak wiemy nie od dziś nocny z niej marek;))
ale nie doczekam pewnie bo idę na kanapę. Moze zajrzę jeszcze bo moze pomyliłam się i jeszcze przed północa kogoś ściśnie;l)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry