reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Hej to znowu ja wrócilismy ze spacerku, kawał przeszliśmy, potem jeszcze zakupy i schody. No i skurcze przeszły, spojenie naparza, kolana trzeszczą.Jeszcze doszła kolka nerkowa. Corin oby twoje prorokowanie się spełniło. Zobacze moze noc mnie ruszy. Dobrze, ze już weekend przynajmniej Pola mam w domku.
Wydrusia pisała mi , ze strasznie zmęczona i głodna. Szczęśliwa już mamusia po drugiej stronie brzucha
Wydrusia pisała mi , ze strasznie zmęczona i głodna. Szczęśliwa już mamusia po drugiej stronie brzucha
Aniaa a co ja bym miała się przejmować, ktoś jest pierwszy i ostatni a może być i tak że sierpniową mamą zostanę bo to różnie bywa i to jeszcze w pierwszej ciąży...
A tymczasem uciekam bo plecki już nie daja rady , czas odpocząć
Pozdrowionka dla Was i dobrej nocki życzę wszystkim
A tymczasem uciekam bo plecki już nie daja rady , czas odpocząć
Pozdrowionka dla Was i dobrej nocki życzę wszystkim
Marzena197235
Kamisia dobranoc
Wisienko wszystko mozliwe oby tak było zeby ci dolegliwosci dały w koncu spokój , bo strasznie mi cie zal ze sie tak meczysz
Wisienko wszystko mozliwe oby tak było zeby ci dolegliwosci dały w koncu spokój , bo strasznie mi cie zal ze sie tak meczysz
Wisieńka
Marzenko dziękuję ci kochana ale szczerze to wolę zeby wszystko się rozkręciło i jutro na dyzurze u swojego gina urodzę:-)
Marzena197235
A jak miałas wczesniej jak byłas w ciazy w terminie urodziłas czy tez tak sie meczyłas i przenosiłas
Wisieńka
marzenka wtedy to była masakra, termin na 24 grudnia a cc mi zrobili 18 stycznia. Byłam na sylwestrze tydzien po terminie, wytańczyłam się i w ogóle. No ale wtedy to ja nie miałam żadnych dolegliwości ani w ciązy ani przed porodem. Nawet bym nie uwierzyła, ze można się tak męczyć.
Idę pod prysznic, moze ciepła woda złagodzi ta kolkę od nerki i spróbuję zasnać. Dobranoc
Idę pod prysznic, moze ciepła woda złagodzi ta kolkę od nerki i spróbuję zasnać. Dobranoc
Marzena197235
Dobranoc wisienka i wszystkie inne mamusie ja tez ide spac
Corin
Mama Trójki :)
Weszlam zobaczyc co u wydrusi i wisienki. Super ze Lilunia juz na swiecie
Wisienko, kurcze naprawde mialam nadzieje ze cie ruszylo juz porzadnie. Biedaku, trzymaj sie :*
Wisienko, kurcze naprawde mialam nadzieje ze cie ruszylo juz porzadnie. Biedaku, trzymaj sie :*
reklama
kociatka
Hey kobietki
Wrocilam z mama z zakupow dosc pozno i jestem wykonczona! natychmiast zanurkowalam w wannie zeby mi konczyny nie odpadly. Ciuszki na wesele kupione, teraz maly ma czekac do niedzieli!!!
Doczytalam Was, ale nie mam sily za duzo pisac....
Wielkie gratulacje dla Wydrussi!!!
Tradycyjna porcja statystyk: 16 malenstw, 9 chlopcow i 7 dziewczynek, 5 sn i 11 cesarek
Dobranoc, spijcie slodko
Wrocilam z mama z zakupow dosc pozno i jestem wykonczona! natychmiast zanurkowalam w wannie zeby mi konczyny nie odpadly. Ciuszki na wesele kupione, teraz maly ma czekac do niedzieli!!!
Doczytalam Was, ale nie mam sily za duzo pisac....
Wielkie gratulacje dla Wydrussi!!!
Tradycyjna porcja statystyk: 16 malenstw, 9 chlopcow i 7 dziewczynek, 5 sn i 11 cesarek
Dobranoc, spijcie slodko
Ostatnia edycja: