reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej to znowu ja wrócilismy ze spacerku, kawał przeszliśmy, potem jeszcze zakupy i schody. No i skurcze przeszły:wściekła/y:, spojenie naparza, kolana trzeszczą.Jeszcze doszła kolka nerkowa. Corin oby twoje prorokowanie się spełniło. Zobacze moze noc mnie ruszy. Dobrze, ze już weekend przynajmniej Pola mam w domku.
Wydrusia pisała mi , ze strasznie zmęczona i głodna. Szczęśliwa już mamusia po drugiej stronie brzucha

Aniaa a co ja bym miała się przejmować, ktoś jest pierwszy i ostatni a może być i tak że sierpniową mamą zostanę bo to różnie bywa i to jeszcze w pierwszej ciąży...

A tymczasem uciekam bo plecki już nie daja rady , czas odpocząć :)

Pozdrowionka dla Was i dobrej nocki życzę wszystkim ;)

marzenka wtedy to była masakra, termin na 24 grudnia a cc mi zrobili 18 stycznia. Byłam na sylwestrze tydzien po terminie, wytańczyłam się i w ogóle. No ale wtedy to ja nie miałam żadnych dolegliwości ani w ciązy ani przed porodem. Nawet bym nie uwierzyła, ze można się tak męczyć.

Idę pod prysznic, moze ciepła woda złagodzi ta kolkę od nerki i spróbuję zasnać. Dobranoc

reklama
Hey kobietki

Wrocilam z mama z zakupow dosc pozno i jestem wykonczona! natychmiast zanurkowalam w wannie zeby mi konczyny nie odpadly. Ciuszki na wesele kupione, teraz maly ma czekac do niedzieli!!!

Doczytalam Was, ale nie mam sily za duzo pisac....

Wielkie gratulacje dla Wydrussi!!!

Tradycyjna porcja statystyk: 16 malenstw, 9 chlopcow i 7 dziewczynek, 5 sn i 11 cesarek

Dobranoc, spijcie slodko

Ostatnia edycja:
Do góry