reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

aneta mnie pochwa i krocze czesto bola czasem jest to nie do wytrzymania a rozwarcia brak, wiec moze jest to indywidualna sprawa kazdego organizmu, a jak wyszedł zapis?
sesti nie, moj małz pochodzi z brodnicy, mieszkał tam 24 lata:) a ja urodzona i wychowana pod toruniem:)

reklama
coraz bardziej jestem przekonana, że ginekolodzy to sadyści.. po tym co robią wydrusi i co mnie zafundowali, to niemal jestem pewna, że tak jest..

a teraz i ja pomarudzę, żebyście nie myślały, że gdy już urodzicie to będzie tak pięknie.. boli mnie wszystko dzisiaj cholernie tak, że nie wiem jak się nazywam.. staram się nie brać tabletek, aby małego nie truć, ale mam dość..ani usiąść, ani ukucnąć, ani leżeć, rwie i boli..

dobrze, że synuś śpi..ale powiem wam, że cwaniak mi się trafił, bo z cycem śpi jak ta lala, a jak wyjmuje to oczy jak 5 złotych..:-D

Ostatnia edycja:
aneta mnie pochwa i krocze czesto bola czasem jest to nie do wytrzymania a rozwarcia brak, wiec moze jest to indywidualna sprawa kazdego organizmu, a jak wyszedł zapis?

Zapis wyszedł dobrze, położna potrząsała mi brzuchem żeby mały się uaktywnił, ale to leniwa bestia więc więcej jak z 4 razy podczas zapisu się nie poruszył. No i dała kartę do mierzenia ruchów maleństwa. Powinien to zrobić lekarz, no ale... Widocznie stwierdził że nie warto.

sestina O Mława , też znajoma miejscowość moja szwagierka kiedyś tam mmieszkała ;)
Naprawdę WAs się troche zebrało z moich okolic nie pomyślałabym :)
Marzena No zupełnie inaczej dzień wygląda jak nasze brzdące dokazują ;) przynajmniej ja tak myśle

Jeszcze raz dzięki za Lilou. Zamówiłam bransoletkę z chłopczykiem i dziewczynką. na dziewczynce będzie napis Nice a na chłopcu Krzyś .JA o porodzie na razie zapominam. Czarek się rozchorował, z przemęczenia po prostu, w poniedziałek o 13 oddajemy klucze. Od tego czasu będę leżeć i pachnieć :-) Na razie byłam w aptece- Nika śpi u babci i kupiłam leki. Nasze są już spakowane i wywiezione.

Marzenko, no co może mnie boleć po porodzie.. niestety całe krocze.. tak rwie cholernie, to nacięcie i szyjka.. już nie wiem jak usiąść, a jak leżę, to też rwie.. no dzisiaj jakieś apogeum przechodzi, tak boli..

konwalianko ja po porodzie przez ponad 3 tygodnie w ogole nie siadałam:baffled: po miesiacu poszlam do szkoly to doopka na samym boku krzesla siadalam:-D teraz sie z tego smieje bo musialo to komicznie wygladac

reklama
Do góry