reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
A mnie dzisiaj coś nerw złapał, krzywo się patrzę na wszystkich a na męża to od samego rana burczę.. Już mi zwraca uwagę żebym się ładniej do niego zwracała, a ja nie mogę bo co by nie zrobił to nie tak i na nowo mi ciśnienie podnosi.. ech.. A miało być tak pięknie, dziś 1 lipiec, koniec celibatu, miał być miły wieczór.. ech.. idę spać! Może jutro będzie lepiej..

Dobranoc dziewczyny!

Mailuj, cieszę się, że mogłam Ci pomóc z prezentem dla Nikusi:)

Oooooo jak cudnie, jest nasza mała Lilou:))) Ufff... i się poryczałam... cała ja!

Słonka, ja uciekam spatuchny, dobrej nocy!

Ostatnia edycja:
ale fajnie, że kolejna smerfetka jest na świecie, brawo wydrusiu!

Nil, ja właśnie tak siadam.. poza tym wiem, że to minie ale zmasakrowali mi całe krocze i jest teraz "niesymetryczne" bo jedna strona napuchnięta bardziej od drugiej..

reklama
Do góry