reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
A ja musze sie do sklepu poturlac, mam taka ochote na slodkie ze jak zaraz czegos nie zjem to mnie wessie chyba! zajrze jeszcze pozniej zobaczyc czy sa najnowsze wiesci od wydrusi.

psotko kopne kopne i jesli masz byc spokojna to koniecznie jedz:) sama sie zastanawiam czy mojej ody nie puscic - matka socjolog tez zobowiązuje:-)
emeczko no cos ty ja sie nie gniewam, a suwaczki chyba licza do 42 lub 43 tc ale wolalabym tego nie sprawdzac:-)

Anula too tylko pozazdrościć tego "biegania" po mieście. Ja już p oparu krokach padam :-)
Ania23 Tez mam taka nadzieje ze przeczucia sie sprawdza ale ostatnio moja intuicja zawodzila to juz w to watpie...
psota A humorki widzę naprawdę dopisują ;) i ta trzymać! :-)

Maqnio, nooo to też musisz śpiewać! Ja dzisiaj cały dzień Dawidkowi śpiewam;)) Miałam na studiach przedmiot prawo wspólnotowe i koleś stwierdził, że jeśli ktoś zaśpiewa odę, to ma u niego 5, no to Kamilka wstała i dawaj, heheh;)

Mały się poruszył, może się za chwilkę rozkręci:)

Kamisia, ja tu głupawy dostaję;) A skąd jesteś, jeśli można zapytać?

Sestinko, może przyszłego premiera albo prezydenta urodzę;)

Anula, dobrej nocy!

Ostatnia edycja:
Marzena a dziękuję dziękuje , choć różnie to bywa dziś to chyba by trzeba cały czas spać taka pogoda butelkowa... echh
Ale jedyne co poprawiło mi humorek to ostatnie większe zakupy :-) No i oczywiście rozmowa z Wami bo u Was bardzo miło i przyjemnie jest ;-)

psota Okolice Torunia. Mieszkam obecnie na wsi niedaleko Brodnicy pewnie i tak nie kojarzycie tej miejscowości. A tutaj większość miastowa pewnie co?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kamisia, tutaj jest kilka dziewczyn z Torunia i okolic:)

Marzenko, jak już się rusza, to kamień z serducha:)

Sestinko, dlaczego odważna?

Do góry