reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
psotko kopne kopne i jesli masz byc spokojna to koniecznie jedz sama sie zastanawiam czy mojej ody nie puscic - matka socjolog tez zobowiązuje:-)
emeczko no cos ty ja sie nie gniewam, a suwaczki chyba licza do 42 lub 43 tc ale wolalabym tego nie sprawdzac:-)
emeczko no cos ty ja sie nie gniewam, a suwaczki chyba licza do 42 lub 43 tc ale wolalabym tego nie sprawdzac:-)
Anula too tylko pozazdrościć tego "biegania" po mieście. Ja już p oparu krokach padam :-)
Ania23 Tez mam taka nadzieje ze przeczucia sie sprawdza ale ostatnio moja intuicja zawodzila to juz w to watpie...
psota A humorki widzę naprawdę dopisują i ta trzymać! :-)
Ania23 Tez mam taka nadzieje ze przeczucia sie sprawdza ale ostatnio moja intuicja zawodzila to juz w to watpie...
psota A humorki widzę naprawdę dopisują i ta trzymać! :-)
Marzena197235
Fanka BB :)
kamisia witaj mamuska u nas i dołaczaj sie do rozmowy , pisz co ci slina na jezyk przyniesie tak jak my to robimy
Maqnio, nooo to też musisz śpiewać! Ja dzisiaj cały dzień Dawidkowi śpiewam) Miałam na studiach przedmiot prawo wspólnotowe i koleś stwierdził, że jeśli ktoś zaśpiewa odę, to ma u niego 5, no to Kamilka wstała i dawaj, heheh
Mały się poruszył, może się za chwilkę rozkręci
Kamisia, ja tu głupawy dostaję A skąd jesteś, jeśli można zapytać?
Sestinko, może przyszłego premiera albo prezydenta urodzę
Anula, dobrej nocy!
Mały się poruszył, może się za chwilkę rozkręci
Kamisia, ja tu głupawy dostaję A skąd jesteś, jeśli można zapytać?
Sestinko, może przyszłego premiera albo prezydenta urodzę
Anula, dobrej nocy!
Ostatnia edycja:
Marzena a dziękuję dziękuje , choć różnie to bywa dziś to chyba by trzeba cały czas spać taka pogoda butelkowa... echh
Ale jedyne co poprawiło mi humorek to ostatnie większe zakupy :-) No i oczywiście rozmowa z Wami bo u Was bardzo miło i przyjemnie jest ;-)
psota Okolice Torunia. Mieszkam obecnie na wsi niedaleko Brodnicy pewnie i tak nie kojarzycie tej miejscowości. A tutaj większość miastowa pewnie co?.
Ale jedyne co poprawiło mi humorek to ostatnie większe zakupy :-) No i oczywiście rozmowa z Wami bo u Was bardzo miło i przyjemnie jest ;-)
psota Okolice Torunia. Mieszkam obecnie na wsi niedaleko Brodnicy pewnie i tak nie kojarzycie tej miejscowości. A tutaj większość miastowa pewnie co?.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marzena197235
Fanka BB :)
Kamisia bo my to jestesmy fajne babki
Psotka widac ze humorek sie poprawił i bardzo dobrze , Dawidek zaczoł sie ruszac i mamuska inna
Psotka widac ze humorek sie poprawił i bardzo dobrze , Dawidek zaczoł sie ruszac i mamuska inna
reklama