reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
Psotka wiem bo jak nie czuje ruchów to tez głupieje tak ze cie doskonale rozumiem , tylko ja nie moge jesc słodkiego to nie wiem czasem jak mam malutka do ruszania sie zmusic
maqnio
Mamusia Różyczki
psotka oby sie rozkręciło!!! chciałabym zobaczyc jak spiewasz
5 byla murowana:-)"o radosci iskro bogów, kwiecie elizejskich pól...lalala"
kamisia witaj kobitko!! tos ty z moich okolic, mój małzowin pochodzi z brodnicy

kamisia witaj kobitko!! tos ty z moich okolic, mój małzowin pochodzi z brodnicy
maqnio no popatrz jaki ten świat mały
Jeszcze może się okaże że z tej samej miejscowości jesteśmy
nie no to już by było naprawdę hihi
Marzena o widzę,że nie tylko ja szału dostaje jak ruchów nie mam ... Aż mój małż.sie ze mnie zawsze śmieje

Marzena o widzę,że nie tylko ja szału dostaje jak ruchów nie mam ... Aż mój małż.sie ze mnie zawsze śmieje
NiL
nie dzialal mi internet a bylam ciekawa co u wydrussi, wchodze i patrze ze biedna sie meczy. Mam nadzieje ze juz jest wszystko dobrze i ze malutka na swiecie.
Witaj kamisia ja tez troche znam Brodnicę
Witaj kamisia ja tez troche znam Brodnicę
Ostatnia edycja:
Marzena197235
KAMISIA oj dostaje i to nie wiem co robic wtedy kombinuje cos sie napic albo zjesc albo nogi podwijam zeby tylko sie ruszała hehe , mam stracha przez ta cukrzyce i nadcisnienie ale dzisiaj dokazuje to jestem spokojna
maqnio
Mamusia Różyczki
kamisia my teraz mieszkamy pod toruniem
sestina bylas w brodnicy? naprawde swiat jest maly
sestina bylas w brodnicy? naprawde swiat jest maly
Ostatnia edycja:
Witam wieczornie.
kamisia witam :-) no ja niedaleko mieszkam Ciebie. W sumie już warmińsko-mazurskie, ale jednak :-)
Byłam dzisiaj na ktg pierwszym, bo trochę się martwiłam że małego nie czuję. Coś się leniwy zrobił i naprawdę ciężko go wyczuć jak się rusza. Jutro mamy ponownie na ktg jechać. Okazało się że też mam już rozwarcie na palec, a nawet dwa. Czy jak mnie lekko pochwa bolała to to wtedy się to zrobiło? Wie któraś?
kamisia witam :-) no ja niedaleko mieszkam Ciebie. W sumie już warmińsko-mazurskie, ale jednak :-)
Byłam dzisiaj na ktg pierwszym, bo trochę się martwiłam że małego nie czuję. Coś się leniwy zrobił i naprawdę ciężko go wyczuć jak się rusza. Jutro mamy ponownie na ktg jechać. Okazało się że też mam już rozwarcie na palec, a nawet dwa. Czy jak mnie lekko pochwa bolała to to wtedy się to zrobiło? Wie któraś?
reklama