reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

sestinka suwaczek sie zacznie martwic i swiecic czerwonymi lampkami alarmowymi :-D :-D :-D
anulka dzieki :-D ale no w sumie racja ze odlicza dalej bo skad niby ma wiedziec czy maqnio urodzila czy nie? :-D chyba ze ma jakies super nadajniki :-D

maqnio kochana nie gniewaj sie na mnie za te zarty, Rozia juz czycha zeby CIE WCIAC z zaskoczenia :-D po cichaczu :-p

reklama
Niby na 29 lipca ;) Ale mam jakieś przeczucie, że prędzej będzie :) Oby bo już mam pomału dosyć tego ciężaru i w ogóle...Ale czego się nie robi dla.....
A Wy jak tam się czujecie?

psota a nastaw budzik albo alarm dosc blisko siebie moze ruszy:)

kamisia " jak baby w 9 miesiącu";)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Psota, Ania ja bym chciala takiego jak ten najmlodszy bo sredni strasznie cwany:-D
Emka patrz jakie extra suwaczki wiedza ze stac nie moga bo Maqnio zatrzymala kolejke:-D
Kamisia ja sie czuje jak molody bog a wlasciwie bogini, nic mnie nie boli potrafie 5 godz chodzic po miescie i wtedy tylko nogi bola:-D

sestinko mialam to samo napisac :-D jak baby w 9 miesiacu :-D
Psotko musisz wymyslec sposob zeby pokazac Davidkowi kalendarz, bo wiesz... on przez skore nie widzi.. :-D
a suwaczki sa cwansze od nas :-D

ej lacchencje ja zmykam do baru bo moj D juz na mnie czeka, buziole i trzymam kciukasy za Wisienke zeby bidula sie juz rozpakowala, bo takie meczarnie przechodzi :*

Sestinko, Odę do radości teraz słucha z racji rozpoczęcia dzisiejszej prezydencji, w końcu ma matkę politologa, hehe;)

Em_cia, jak już będzie 15 lipca, to wpierniczę kartkę z kalendarza;) :p

Kamisia, sampoczucie różne, ale chyba tutaj nam się humorki poprawiają;)

Ostatnia edycja:
Sestina :-D chyba wszystkie mialysmy to na koncu jezyka:-)

Kamis moje przeczucia porodowe jak dotad sie nie spelniaja, mam nadzieje ze u Ciebie bedzie lepiej;-)

psota sestina ma dobry pomysl z tym budzikiem. Brzuszki zywo reaguja na glosne odglosy

reklama
Do góry