reklama
dla odmiany ja znowu caly dzien na basenie, wyszlam o 13 a wrocilam o 18 :-) faaaaaaajnie bylo, slonko lekko za chmurkami, ale gorac dalej sie utrzymywal, wyplywalam sie, wymoczylam, wysiedzialam a o 20:30 schodze do baru to akurat D podjedzie, napijemy sie soczku a on piwka i tak sie kolejny dzien zakonczy :-)
&&&&&&& za Wysdruske, pewnie rowno o 19 nie zaczeli wiec za niedlugo powinna miec dzieciatko, ah....
ale jaja by byly jakby jej ta cesarke zrobili, wyciagaja dziecko a tam... MILOSZEK
&&&&&&& za Wysdruske, pewnie rowno o 19 nie zaczeli wiec za niedlugo powinna miec dzieciatko, ah....
ale jaja by byly jakby jej ta cesarke zrobili, wyciagaja dziecko a tam... MILOSZEK

Ostatnia edycja:
maqnio
Mamusia Różyczki
sms od wyderki na watku, jeszcze nie urodzila.
sesti moze byc, wyderka na pewno dzis sie rozpkauje i obstawiam wisienke, wiec moze twoje przepowiednie sie spełnia:-)
sesti moze byc, wyderka na pewno dzis sie rozpkauje i obstawiam wisienke, wiec moze twoje przepowiednie sie spełnia:-)
Anula1989
Fanka BB :)
Jestem ponownie;-)spalam dzis 2 razy po 3 godz:-)zazdroszcze wam tych skurczy ja odkad nie biore lekow tylko 2 razy bolal mnie brzuch jak na okres a wlasciwie slabiej, dobrze ze w pon do szpitala mam nadzieje ze do sr urodze
cala noc snily mi sie ciastka z kremem i torty a najlepsze ze dawali za darmo
na pocieszenie wlasnie zjadlam paczka;-)
&&&&&&&& za Wydrusie;-)
Psota, moj maly ma stale godz gdy szaleje ale ogolnie nie zdarzylo mi sie zeby malo sie ruszal, w szpitalu mowili ze jest bardzo aktywny w porownaniu z innymi babelkami
Wisienka mam nadzieje ze nadeszla Twoja kolej bo szyki cos sie ruszyc nie moga
Maqnio jednak mala nie chciala wyjsc, moze spodobala jej sie inna data i sobie czeka, od poczatku typowa kobietka

&&&&&&&& za Wydrusie;-)
Psota, moj maly ma stale godz gdy szaleje ale ogolnie nie zdarzylo mi sie zeby malo sie ruszal, w szpitalu mowili ze jest bardzo aktywny w porownaniu z innymi babelkami

Wisienka mam nadzieje ze nadeszla Twoja kolej bo szyki cos sie ruszyc nie moga

Maqnio jednak mala nie chciala wyjsc, moze spodobala jej sie inna data i sobie czeka, od poczatku typowa kobietka

maqnio mowilam ze o 19 nie zaczna tej cesarki?
zawszee sie ociagaja walkonie 
mi sie mala strasznie wygina, nie wiem czy cos czuje czy poprostu sie uklada tak jak byc powinna, co nie zmienia faktu ze dla mnie to wcale a wcale przyjemne nie jest :/
i te uplawy ...
normalnie mi takie ilosci wylatuja budyniowego, wodnistego sluzu ze szok..

mi sie mala strasznie wygina, nie wiem czy cos czuje czy poprostu sie uklada tak jak byc powinna, co nie zmienia faktu ze dla mnie to wcale a wcale przyjemne nie jest :/
i te uplawy ...

maqnio
Mamusia Różyczki
sesti dodałam do poprzedniego wpisu
psota czort ich wie, niepotrzebnie wymecza bidulke
anulka no rasowa baba z tej mojej Rózki
psota czort ich wie, niepotrzebnie wymecza bidulke
anulka no rasowa baba z tej mojej Rózki
reklama