reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
dla odmiany ja znowu caly dzien na basenie, wyszlam o 13 a wrocilam o 18 :-) faaaaaaajnie bylo, slonko lekko za chmurkami, ale gorac dalej sie utrzymywal, wyplywalam sie, wymoczylam, wysiedzialam a o 20:30 schodze do baru to akurat D podjedzie, napijemy sie soczku a on piwka i tak sie kolejny dzien zakonczy :-)

&&&&&&& za Wysdruske, pewnie rowno o 19 nie zaczeli wiec za niedlugo powinna miec dzieciatko, ah....
ale jaja by byly jakby jej ta cesarke zrobili, wyciagaja dziecko a tam... MILOSZEK :-D

Ostatnia edycja:
emka wizjonerko, no padła by chyba dziewczyna, nie żartujmy tak nawet;) a umnie ciag dalszy "idę albo nie idę" w innych wersjach " jem albo nie jem", leżę albo nie leże" hahahha

sms od wyderki na watku, jeszcze nie urodzila.

sesti
moze byc, wyderka na pewno dzis sie rozpkauje i obstawiam wisienke, wiec moze twoje przepowiednie sie spełnia:-)

Jestem ponownie;-)spalam dzis 2 razy po 3 godz:-)zazdroszcze wam tych skurczy ja odkad nie biore lekow tylko 2 razy bolal mnie brzuch jak na okres a wlasciwie slabiej, dobrze ze w pon do szpitala mam nadzieje ze do sr urodze:-Dcala noc snily mi sie ciastka z kremem i torty a najlepsze ze dawali za darmo:-Dna pocieszenie wlasnie zjadlam paczka;-)
&&&&&&&& za Wydrusie;-)
Psota, moj maly ma stale godz gdy szaleje ale ogolnie nie zdarzylo mi sie zeby malo sie ruszal, w szpitalu mowili ze jest bardzo aktywny w porownaniu z innymi babelkami:-D
Wisienka mam nadzieje ze nadeszla Twoja kolej bo szyki cos sie ruszyc nie moga:wściekła/y:
Maqnio jednak mala nie chciala wyjsc, moze spodobala jej sie inna data i sobie czeka, od poczatku typowa kobietka:-D

Anula, mój szaleje po śniadaniu i ok 21 zaczyna, ale dzisiaj ma super lenia.

Jaki oni mają cel w męczeniu Wydrussi tą oxy? :(

maqnio mowilam ze o 19 nie zaczna tej cesarki? :-D zawszee sie ociagaja walkonie :-D

mi sie mala strasznie wygina, nie wiem czy cos czuje czy poprostu sie uklada tak jak byc powinna, co nie zmienia faktu ze dla mnie to wcale a wcale przyjemne nie jest :/
i te uplawy ... :baffled: normalnie mi takie ilosci wylatuja budyniowego, wodnistego sluzu ze szok..

reklama
też nie wiem po co oxy przy cc- moze trochę zeby organizm się zorientował ze to czas na oczyszczanie poporodowe potem

Do góry