reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Psota moze tak jak pisza dziewczyny przez pogode:tak:moj bez wzgledu na to szaleje, to glupie ale czasami juz zla jestem bo spac nie da...
Mam nadzieje ze co do Wydrusi nie zmienili planow...
Maqnio ja jutro ma termin i wtedy moj pewnie zachowa sie jak baba i nie wyjdzie, moze tez termin mu nie pasuje:-D
Ogladam rodzinke pl, uwielbiam to:-D

Ostatnia edycja:
reklama
maqnio oki, dzięki , widzę teraz- bardzo szkoda mi wydrussi , oby za chwilę jej mysli od bólu odwróciła córcia....

Witam Was wszystkie :) Ja tak sobie tu doczytuje i doczytuję a zawsze coś stanie na przeszkodzie żeby dać posta aj tam:sorry2:
Ale dziś piszę lepiej późno niż wcale co nie :) Też jestem lipcową mamą i z niecierpliwością czekam na naszego synka. Widzę, że tu na forum wielkie obstawianie która będzie następna ;)
Pozdrawiam Was ciepło :-)

Anula, czekam aż mąż wróci z siłowni i przeprowadzi z synem męską rozmowę, a jak się nie ruszy, to jadę na ip/

Kamisia, witaj! :) Na kiedy masz termin?

Psota jesli ma Cie to uspokoic to jedz, szkoda nerwow. No chyba ze Twoi faceci sie dogadaja i obejdzie sie bez ip;-) oby tak bylo:)

Anula ja tez ogladam rodzinke pl:-)

Psota stuknij go w pupke:-D
Kamisia witaj! widze dziewczyny wyprzedzily mnie z pytaniem:-D
Emka u czerwcowek widzialam ze nadal liczy:-D

reklama
Maqnio, kopnij te złośliwe baby w doopę;))

Ania, ja też oglądam, chciałabym takich trzech, hehe;) mam nadzieję, że się dogadają, bo nie lubię wizyt na ip...

Anula, smyram go po nóżkach i nic, hmm.

Do góry