reklama
balkan
Fanka BB :)
ale żeście sobie gów*ny temat znalazły..... 

Marzena197235
Psotko to juz sie okaze czy cie nie przeczyszcza lewatywa
Wisienko po schodach duzo ponoc trzeba chodzic tylko ja sobie tego nie wyobrazam bo jak wejde do siebie to oddechu złapac nie umiem uff
Wydrusiu kciuki mocno zacisniete
Wisienko po schodach duzo ponoc trzeba chodzic tylko ja sobie tego nie wyobrazam bo jak wejde do siebie to oddechu złapac nie umiem uff
Wydrusiu kciuki mocno zacisniete
maqnio
Mamusia Różyczki
sesti swiete słowa, nie mato jak swoj prywatny kibelek..full relax
sis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
sis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Marzena197235
sestinka i jaki wazny bo gdyby nie to to by boki rozerwało napewno a ból jaki oh masakra , :-)
Corin
Mama Trójki :)
Witam wieczornie. Ciekawe czy przepwiedzialam wisience ze jutro juz bedzie miala pozamiatane, hihihihi. Oby tak.
Sesti, ja dzis tez sie wynudzilam za wszystkie czasy. Wylezalam caly dzien w wyrku, az mnie wszystkie kosci bola :-)
Zaciskam kciuki za wydrusie. Jesli zaczeli o 19.00 to juz za chwilke powinna zobaczyc i uslyszec swoje malenstwo :-)
Sesti, ja dzis tez sie wynudzilam za wszystkie czasy. Wylezalam caly dzien w wyrku, az mnie wszystkie kosci bola :-)
Zaciskam kciuki za wydrusie. Jesli zaczeli o 19.00 to juz za chwilke powinna zobaczyc i uslyszec swoje malenstwo :-)
reklama
Marzena197235
jak ja zazdroszcze juz tym mamusiom co maja swoje malenstwa koło siebie o matko tez bym juz tak chciała :-)