reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Konwalianka no właśnie, może powie, żebyś dziś pojechała i poobserwują te skurcze...
Mailuj ja tez uważam, że to jest miły gest i też planuję jakieś drobiazgi dzieciom od Lenki kupić :-)

reklama
Ze mnie chyba znowu się śpioch robi, dzisiaj spałam do 10 :-)Zaczęłam Was czytać i tak mi zajęło to godzinkę bo na 1 raz się nie dało :szok::szok:
Wczoraj pospacerowałam sporo i wieczorem już nie miałam siły do kompa usiąść.

HaniaD,
a ile masz tych płytek krwi? Bo ja wczoraj odebrałam wyniki i też mi się obniżają. ka mam 125 tys.

Mimi, Zuzu gratulacje :)
Maqnio, Dodi bierzcie chłopaków w obroty uskuteczniajcie przytulanki, a młodzież niech wychodzi na świat, no i ile można w brzuchu siedzieć ;-):-D
Wydrusia, &&&&&&
Wisien ka , współczuje CI tych przepowiadaczy, strasznie Cie męczą... :-(
Konwalijka, uściski dla Tymka :-) jest boski, moja siostra się w nim zakochała :-)

Eeeh i już nie wiem co miałam napisać...
W każdym razie witam wszystkie :-):-)

Dzień dobry!

U mnie samopoczucie bez zmian… rano byłam siusiu i odeszła chyba reszta czopu, poza tym mam parcie na tyłek straszne, leżę i się nie ruszam, za to mały daje czadu;) Nic poza tym się nie dzieje, nie rodzę;)

Sprawdziłam w necie wyniki badań i wszystkie są ok.:) Czekam jeszcze tylko na wyniki posiewu moczu.

Mimi, Zuzu, gratuuuuuuulacje!!! :)

Wydrussia, ooooooo tak mocno trzymam kciukasy Rybeńko:*

Malamii, spokojnie, nie zostawię Cię;)

Dziób, trzymam kciuki!

Sestinko, czekam grzecznie w kolejce, ja mam czas do 15 lipca;)

Pippi, rano odeszła chyba reszta tego czopu i spokój, nic się nie dzieje;)

Haniad, może się dzisiaj skurczybyki rozkręcą :)

Maqnio, pokaż Różyczce kalendarz;)

Corin, nie martw się tak, Twoje dzieci są już duże i mądre, z pewnością nie pozwolą, żeby było im zimno:)

Sis, buuuzi:* Dzięki za pamięć kochana:) A ten szef, to kawał fi**a!

Anulka, Ty nie kombinuj z tym olejem…

Konwalianko, teraz dopiero rozumiem, jak się czułaś przy tych wszystkich dolegliwościach… ja zdycham od wczoraj;)

Mailuj, jak przeprowadzkowy humorek? Ja ostatnio kupiłam chrześnicy mojego męża (jest w wieku Nikusi) bransoletkę z grawerem z Lilou była zachwycona, nie wiem tylko, czy Twoja córcia lubi takie pierdoły;) W Poznaniu mają swój sklep, ale też można zamówic przez net Lilou

Kwoka, rewelacyjnie, że u Ciebie wszystko dobrze!

Gon1a, buuziaki dla Ciebie i Maciusia!

Dodi, a Ty razem z Maqnio na porodówkę śmigaj, nie wykręcaj się;)

Marzenko, dzięki za pamięć:*

Wisieńko, lepszego samopoczucia Ci życzę, męczysz się strasznie kochana…

Anula, Em_cia, Silwia, NiL, Danusia, witajcie!!!

Ostatnia edycja:
wisieńka w przychodni powinna być położna a jeśli jest na 100% ma KTG bynajmniej u mnie mają :baffled: a wdużym mieście nie mieszkam więc obstawiam,że u Ciebie powinni mieć ;-)
sis Dawidek :*:*:*:* ja Ci mówię,że Dawiduś czeka na Miśkę :-D:-D:-D
mailuj uuu faktycznie niezły prezencik wymarzyła Nika :-)
dauśka jak tam budka z lodami stoi jeszcze :-D ??

Sis, Ty mnie nie denerwuj, ja nie chcę przenosić! No ale chciec to ja sobie moge... hehe:)

Maqnio, ma charakterek dziewczynka! :) Ona jak Dawidek... My nie chciałyśmy, żeby dzieciaczki wychodziły, kiedy pchały się za szybko na świat, to teraz się na nas wypinają ;))))

Ostatnia edycja:
sis ja Cię nie chcę denerwować podroczę się tylko troszkę z Tobą :-D :zawstydzona/y:
Mówię Wam czym bliżej u mnie tym bardziej mi odwala kurde :-D co mnie zaboli mój przeżywa a ja mu na to spokojnie nie bój nic jak złapie to i mnie skręci w chińskie S :-D:-D

reklama
Kobitki, macie takie dziwne parcie na odbyt?

Corin, dokładnie tak! Dzieciaczki sobie myślą ,,Jak nie chciały wtedy, to teraz niech nas cmokną mamuśki, o!"

Do góry