reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam!Jejku o ktorej Wy wstajecie, ja dopiero wstalam, nie lieczac siusiu co 2 godz i kanapki o 8. Nadal czuje się swietnie, najmiejszego skurcza nie mam:tak:
Dziob, Haniad&&&&&&&:-)
Konwalianka, Magia sliczne macie dzieciaczki, zazdroszcze:tak:
Mimi gratuluje :-)

Dzis Wyrdusia po 14 będzie miala cc:happy2:
Maqnio szalejesz z robota jak ja i nadal nic, ruszaj się z Dodi bo ja mam jutro termin i blokujecie Cholerka kolejke:-p
Corin Ty dzis chyba caly dzien odpoczywasz?:tak:
Anulka przyjdzie czas, jednak pilas ten olejek?:baffled:
Orchi nie dziwie Ci się tez bym się wkurzyla, facet powinien rozumiec sytuacje, sam nie ma dzieci?:wściekła/y:
Kociatka ja wczoraj planowalam kupic biustonosz do karmienia ale nie wiem jaki…:confused:
Konwalianka pewnie maly miał to po placku ale ja sie nie znam tak na wyczucie mowie:tak:

Zuzu gratulacje:-)
Reszte goraco witam;)
Moze to jeszcze za wczesnie ale tak juz myslalam o zabezpieczeniu po porodzie, myslalyscie o tym?wiadomo jeszcze jest troche czasu bo polog ale wolalabym juz byc przygotowana....

hehe, z tą siostrzyczką to rewelacyjny pomysł :)
skoro mówcie, ze placki, to nawet nie rozpaczam..nie przepadam:)

moja mała przylepa krztusi się czasem jak je, ale cyca nie puści..

gon1a czy Twojemu maluchowi tez schodziła skóra? zauważyłam tez nieco krewki przy pępuszku.. tez tak miałas/masz? macie jeszcze pepek?

Anulka, ja zastanawiam się nad krążkami, co co miesiąc się umieszcza, a które wydzielają codziennie hormony (nie pamiętam nazwy - dowiem się); jest też jakieś nowa tabletka Azalia, ale mnie żadne nie pasowały do tej pory, wiec nie wiem czy sie skusze (u mnie wtedy libido=0).. no i zostaje prezerwatywa i obserwacja okresów płodnych(chociaż po porodzie z tym raczej ciężko)(u nas z powodzeniem stosowana przez długie lata)

Ostatnia edycja:
mailuj ja tez sie zastanawialam co mojej malej kupic ale moja madrala sama zaczela wolac stoliczka z krzeselkami. trochę dziwnie tak jej stolik przynieść ale co tam. Co dla Twojej córci to nie mam pojęcia bo troszkę wieksza jest:-) aaaaaa mojej mamie dzisiaj się o szpitalu wypsnęło a moja malutka w placz i mowi że ona by jeszcze chciala żeby bobas nie poszedł do szpitala:-(

Witajcie wszystkie mamuski i babelki kochane
U nas tez spokojnie nic nie boli i nie dolega
konwalianka maluszek napewno ma problemy po plackach kartoflanych , placki sa bardzo ciezkie dla dorosłego a co dopiero dla matki karmiacej , one na razie odpadaja
Mimi ,Zuzu Gratulacje dla was mamuski i dla maluszków ,
Psotka mamuska pisz nam szybciutko jak tam samopoczucie u ciebie , co sie dzieje

Corin dzieciaczkami sie nie przejmów zadzwonia jak tylko sie za wami stesknia , ja tez tak przezywałam i córki mówiły po co mamy dzwonic jak jest wszystko w porzadku
Dodi, Maqnio A na was juz pora najwyzsza pogadajcie z córeczkami powaznie

No ja tam czekam na maqnio hehe:):) kiedyś już jej mówiłam, że może być przede mną...ale nie wiedziałam, że się będzie tak ociągać heheh :-D

U nas pogoda pod psem...ma być tak kilka dni..mam taki plan żeby w te brzydkie dni isć do szpitala i wrócić jak będzie ładnie :) ale mała się buntuje

Witajcie kobiałeczki. Wpadam przywitać sie z wami bo na nic nie mam dziś siły . U mnie z nocą zaczeły się skurcze. Najpierw nieregularne a potem przeszły w takie co 20-15 minut i na tym etapie są od 3 w nocy. Już nie mam siły z niewyspania. Na dodatek nie są ani silniejsze ani częściej i sama nie wiem co o tym mysleć. Są na tyle silne, że odczuwam je bardzo boleśnie. Myslę, ze to nie są jednak typowo porodowe bo na takie za słabe. I nie wiem co robić, ile jeszcze czekać. Z innych objawów nie mam nic, może tylko zaczęło mi sie więcej upławów pojawiać ale zwykłych, ciązowych.:baffled:

a ja dzis rano mialam jeszcze ktg i wszystko ok ale od wczoraj mnie taki bol meczył że myslalam ze raczej do szpitala skręce niz do poloznej. Dobrze ze jakos się do niej dokulalam bo gdybym na ip pojechala to tylko bym sie zblaznila. Polożna obmacala mi brzuch i stwierdzila ze brzuch sie opuscil i dziecko uciska kręgosłupem moja wątrobę ale co się strachu najadłam to już moje:baffled: myslalam że mam atak wyrostka

reklama
Do góry