reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

czesc dziewczyny,
gratuluje wszystkim mamusia ktore sie rozpakowaly.
kciukasy za dzisiejsze wizytujace
kciukasy za wydrusie.
Orchidea ja tez sie wkurzylam ze moj maz nie dostanie urlopu, nawet nie moze wzasc wolnego jak sie urodzi dzidzia (zaledwie 2 dni) bo jak to stwierdzono - okres wakacyjny i kazdy ma zaplanowane juz wakacje i kazdy ma to gleboko w d...... .
Kociatka mnie sie wydaje ze wesele ci pomoze i aleksander bedzie chcial wyjsc.
Corin jestes swietna kobieta i wspaniala mama. wiadomo ze twoje obawy sa uzasadnione. nie pierwszy i ostani raz kiedy bedziesz sie obawiac o nich. napewno bedzie wszytsko wporzadku. Dzieciaczki dadza sobie rade. teraz powinnas troche odpoczac, zrelaxowac sie. Zobaczysz jak wroca to beda zdawac relacje zspedzanych wakacji, a co najwazniejsze naepwno sie w tula do kochanej mamusi. :*
konwalianka moim zdanie tez - placki ziemniaczane
setina, pippi, emka,reszte mocno caluje i pozdrawiam

reklama
mailuj jesli chodzi o prezenty dla dzieci ja jestem zielona o_O ona w sumie juz takim dzieckiem nie jest, ale jesli nie znam jej osobiscie i nie wiem czym sie interesuje to ciezko stwierdzic. MOze podpytaj jej tak wiesz.. cichaczem :-) moze cos ci sie nasunie na mysl ^^
my mamy wiecznie problem z 8-latka, siostrzenica D, bo ona ma doslownie wszystko i tak na dobra sprawe jej to zwisa i powiewa czy dostanie kolejna lalke czy ksiazke bo wszystkiego ma po same brzegi pokoju. DLatego ja jestem za metoda kupowania prezentow tylko i wylacznie na specjalne okazje typu urodziny czy 3 kroli (ktore sie tu swietuje zamiast swiat bozego narodzenia) ja pamietam jak sie cieszylam z kazdej rzeczy ktora dostalam, nawet najdrobniejszej, a teraz dzieciaki dostaja wszystko co chca i w ogole ich to nie bawi.

mailuj moze jakbys tak podpytala nike czy marzy o czyms co by chciala miec. moze ostanio ma jakies nowe zainteresowania lub mowila o oczyms np gdzie by pojechala.

sestina ... ,,mamo marzy mi sie wyjazd na wyspy kanaryjskie" a mailuj: ,,masz dziecko, oto bilet lotniczy od Krzysia" ahahhaha

kociatka zycze ci z scalego serca. Alessandro czuje sie dobrze. calymi dniami jest aktywny,az za bardzo. od poczatku jest ustawiony glowka w dol i tak mu jest wygodnie. po posilkach skubany tak sie przeciaga ze prawie placze z bolu i ledwo oddycham. ale juz niedlugo. W poniedzialek mam wizyte i zobaczymy czy cos sie ruszylo u mnie, bo jak narazie jest bezobiawo i pozamykane. pozdrow krakow odnas. W pazdzierniuku powinnam byc w Polsce wiec napewno zawitam do Krakowa. Udanej zabawy oczywscie czekamy na fotki z wesele w nowej kreacji.

Dzień dobry :)
U mnie też pochmurno i deszczowo, i przyjemny chłodek - nie narzekam bo póki co w domu mogę siedzieć :)
No i mamy lipiec! Teraz się zacznie!! I mam nadzieję, że SN szybko wyprzedzi cc!!
Ciekawe co u psotki?

Mimi i zuzu
- gratulacje!!! no i oczywiście zazdroszczę, że macie już szkraby przy sobie ;)
&&& za wydrusię!!!
konwalianka - ja obstawiam placek ziemniaczany - może za dużo oleju?

A ja dzisiaj postanowiłam spakować torbę do szpitala więc... idę! ;)

reklama
Hej babeczki:)
Meldunek poranny hehe

Teraz to juz nie przelewki, zaczał sie lipiec, terminy nas gonią.. no dalej brzuchate, ruszać się i rodzić heheh... maqnio, proszę, możesz zacząć :-D bo korek się robi:)

Do góry