reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
sestinko alez ja sie wcale nie gniewam i dziekuje za troske :-* ale tak jak napisalam, kazdy wypadek ktory sie moze zdarzyc (nie tylko ten z udzialem zwierzat) jest jak najbardziej powiazany z nasza wlasna odpowiedzialnoscia. U nas byl jakies 2 miesiace temu wypadek, kobita polozyla dziecko kolo okna (nie wiem co za mozg trzeba miec zeby zostawic malucha i isc po cos do drugiego pomieszczenia) i dziecko w mgnieniu oka wypadlo z 1 czy 2 pietra, reszty dokanczac nie musze :/
nie kazdy jest doskonaly i wypadki sie zdarzaja, ze dziecko ci z lozka spadnie, wpadnie gdzies itd.. ale przemyslane sytuacje i ich konsekwencje moga uchronic przed takimi tragediami.

Corin to twoj maz jest dzielnym wysysaczem, okladaczem i masazysta w jednym :-D normalnie cud, miod i orzeszki :-D

Orchi mumijne mneko mnie zabilo :-D :-D :-D takie zmumifikowane z resztkami bandaza :-D

Ostatnia edycja:
Corin no widzisz, czyli małz i po cudzie zapłodnienia może się przydac do czegoś;) a mówi się ze jak dziecko na świat przyjdzie to tatus w odstawkę:)
emka uważaj , bo za te " orzeszki:)" Corin Ci pokarze gdzie raki zimują hahhaha

hahahah to ja wczoraj czytam na glos ta kartke ze skierowania na pobranie probki (na paciorkowce) i pisze :
-nie mozna sie rano podmywac
-nie stosowac zadnych kremow i maci
-nie uprawiac sexu 12 h wczesniej

a moj D sie tak na mnie popatrzyl i mowi: kurde, juz wczoraj chcialem ale ze cie brzych bolal to sie nawet nie zabieralem, a dzisiaj mi czytasz ze 12 h wczesniej nie mozna :-D
i nici z "cieplych krajow" :-D

ahahahhahahah sestina ten filmik to czysta forma przewagi ciala nad umyslem :-D rozwalilo mnie to :-D
teraz mi sie przypomniala sytuacja u mojej babci na wsi, jechal koles na motorze taki pijaniuski i nagle walnal na ziemie i z tylu wyleciala mu siatka z miesem, moj wujek podlecial, wzial sznurek i mu to wiaze a koles mowi: ,,to dla moich dzieci" czworke mial czy piatke,a to mieso cale w ziemi upaprane, ale najwazniejsze sa dobre checi ze strony czlowieka :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry